Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

От Движение „Напред” лансираха във Видин своята програма за управление след парламентарните избори

Почти цялото Постоянно присъствие на Земеделския народен съюз представи във Видин лидерът на партията Стефан Личев, който е и съпредседател на учредената миналата есен коалиция Движение „Напред”. На дадената днес пресконференция присъстваха и областните лидери на три от четирите формации от коалицията – „Лидер”, БЗС и ВМРО, отсъстваше само местният представител на „Гергьовден”.

Стефан Личев очерта програмната стратегия на коалицията,  с която тя ще търси подкрепа от българските избиратели на предстоящите избори за български парламент и европарламент. Лидерът на ЗНС заяви, че Движение „Напред” се стреми към убедително представителство в следващото Народно събрание и участие в сформирането на работещо и енергично национално правителство, от което да бъдат отстранени емблемите на  корупцията от управлението на България и което да акцентира политиката си върху подкрепата на българското  производство.

Имало и друг повод за масирания „десант” на Постоянното присъствие на ЗНС във Видин, съобщи пред журналистите Стефан Личев. Той поясни, че всички са тук, за да отпразнуват 80-годишния юбилей на Кирил Киров – дългогодишен лидер на видинската областна организация на БЗНС-НС, а след това и на нейния правоприемник ЗНС. Освен пожеланията си към юбиляра, от ПП на ЗНС бяха приготвили и подобаващи подараци за Кирил Киров, но запазиха в тайна точно какви са те.

Екипът на „44 ПАРАЛЕЛ” също пожелава на г-н Киров да е жив и здрав, за да не пропусне да почерпи и за 100-годишния си юбилей!        

 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.