Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Волен Сидеров във Видин: Сегашният параменет не само изчерпа функциите си, но и престана да представлява българския народ

Лидерът на „АТАКА” – Волен Сидеров, днес се срещна с жителите на Делейна и Градец, а към 19 часа тази вечер бе посрещнат от стотици привърженици на националистическата партия във Видин. Преди да отиде в препълнената с хора зала на Видинския общински съвет, Волен Сидеров и придружаващите го активисти на „АТАКА” поднесоха венци и цветя пред паметника на площад „Бдинци”. „В днешно време едва ли не патриотизмът го имат като нещо архаично, но ние обаче сме политическата сила, която залага на национализма и която ясно казва, че именно ние сме продължители на онези героични българи, които не се колебаеха да тръгнат на бой и да умират за Родината си, да умират за националния идеал на България – всички българи в едно Отечество”, каза в словото пред паметника на бдинци Волен Сидеров.

Пред препълнената със хора зала на Общински съвет-Видин Волен Сидеров заяви: „Ние започнахме нашата обиколка на България именно от вашия град и напуснахме парламента, защото там вече няма какво да правим. Сегашният парламент не само изчепра своите функции, но и престана да представлява българския народ, защото в него се появиха групи и нови партии, за които никой не е гласувал. Именно поради това ние започнахме срещите си с хората очи в очи, за да разясним нашата програма и да чуем вашите въпроси и предложения”.   

 

С кой, с агентите на ДС? Поне

С кой, с агентите на ДС? Поне погледнете списъкът с кандидати за кметове от 2007 г., повечето са агенти, на кого да вярваме, на Волен или на документите!

АТАКА ПОБЕДА . ДА СИ ВЪРНЕМ

АТАКА ПОБЕДА . ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ !!!

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.