Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Национална кръгла маса за политиката на местното самоуправление организира във Видин Политическа партия „ГЕРБ”

Това заяви тази сутрин председателят на ГЕРБ – Цветан Цветанов, чиито втори ден от двудневното му посещение във Видин и Видинско започна с пресконференция в местния пресклуб на БТА, която бе открита от председателя на областната организация на партията Владимир Тошев. Цветанов изрази задоволство от снощната си среща с видинските граждани, които са споделили, че много от техните ежедневни решения нямат реализация по вина на централната изпълнителна власт и поради неангажираността на видинските депутати не само в този мандат, а през всичките изминали 18 години. „Това е и основната причина всички млади видинчани, които напускат града и региона след завършване на средното си образование, защото тук нямат никакъв шанс за професионална реализация”, категоричен е Цветанов. Той подчерта, че ПП „ГЕРБ” категорично е против провеждането на подобен тип централизирана политика, която обрича на обезлюдяване цели региони в страната. „Това е и причината именно тук да проведем в най-близко време национална кръгла маса каква държавна политика трябва да се провежда в сферата на местното самоуправление и какви решения трябва да търсим за провеждане на балансирана политика за развитието на регионите”, каза още Цветан Цветанов. Председателят на ПП „ГЕРБ” още веднъж разкритикува цялостната политика на правителството и заяви, че то напълно е изчерпало своя управленски ресурс. „Поради това, че вече е късно и е почти технологично невъзможно да бъдат предизвикани предсрочни парламентарни избори,  то ПП „ГЕРБ” е на категоричната позиция за провеждането на парламентарните избори и на изборите за европарламент в един ден. Това, освен спестяването на средства, ще съкрати сегашната агония на управлението на сегашната тройна коалиция и ще даде шанс за сформирането на ново и отговорно пред България и българския народ ново управление на страната”, подчерта Цветан Цветанов. Днешните прояви от втория ден на визитата на председателя на ПП „ГЕРБ” включват срещи с актива и симпатизантите на партията в Ново село, Брегово и Белоградчик.    

МЕДИЙ ДАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА

МЕДИЙ ДАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ТОЗИ ДОСТОЕН ВИДИНСКИ ГРАЖДАНИН ДА ДОКАЖЕ НА НЕДОВЕРЧИВИТЕ ВИДИНЧАНИ ЧЕ ИМА И "ДОБРИ СЪЩЕСТВА" В НАШИЯ ГРАД

Тошев е един достоен видински

Тошев е един достоен видински полковник!
Браво Полковник!
Малко са тези, които могат да си дадват заплатата за нуждаещите се, та дори и предизборно!
Евала ....

Алоооо, дали Цветанов не

Алоооо, дали Цветанов не издаде тая достойна заповед?!
Браво! Браво! Браво!
Поне 1400 лева сега ще радват нуждаещите се деца!
Само така! И ще има нещо за хората от тази община най-после!

Председателят на Общински

Председателят на Общински съвет - Видин г-н Владимир Тошев стартира благотворителна кампания за подпомагане на социално слаби и деца в затруднено положение. Той ще дарява своето месечно възнаграждение като председател на Общинския съвет за тази благородна кауза. Г-н Тошев ще се отчита пред медиите в последната седмица на всеки месец за всеки дарен лев в кабинета си в Общински съвет - гр. Видин. Той се надява, че всички председатели на Общински съвет от политическа партия ГЕРБ ще го подкрепят в тази морална и високонравствена инициатива. Хвала на такива достойни общественици!!!

браво тошев ти си достоен политик, но не вярващия видинчанин пита истина ли е това? затова нека господин тошев потвърди благородния си порив поне в два местни вестника и даде изявление за благородната си кауза по местната телевизия.

КОЛКОТОД ДО ПОСЕЩЕНИЕТО НА

КОЛКОТОД ДО ПОСЕЩЕНИЕТО НА Г-Н Ц.ЦВЕТАНОВ БОЛИ ГО"К" ЗА ВИДИН САМИЯ ТОЙ Е ЗАЯВИЛ ЧЕ НЕ БИ ХВЪРЛИЛ СРЕДСТВА ЗА ЕДИН ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ ЗА ВИДИН ПРИ УСЛОВИЯ ЧЕ СЪС С СЪЩИЯ ПАРИЧЕН РЕСУРС В ДРУГ РЕГИОН МОЖЕ ДА ИЗВАДИ ПОНЕ ТРИМА ДЕПУТАТИ.ТАКА ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ЗАЛОЖИХА НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ КАТО О.С. КЪМ ГЕРБ ДА МУ МИСЛЯТ КОЛКО ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТНА "МАМИН МИШО" ЗА ДА СЕ ПРЕОРГАНИЗИРАТ. А ВЯРВАЙТЕ МИ ТОЙ СИ ЗНАЕ
ЦЕНАТА.

погледнете бе тъпи видински

погледнете бе тъпи видински съграждани :отпуснаха ли ни нещичко от преразпределението на на националния бюджет и зашто не?ами заштото видин трябва да бъде червен.идат избори?!общината в момента е на герб,а за да се провали герб не трябва да има пари.не трябва общината да плаща на фирмите които са подкрепили този кмет.поставете го в цайт наут него и общинския съвет и тези които са влезли като подводници от герб в ос тази година ви гарантирам че ше бъдат кандидати за депутати от бсп.хал да ви е видинчани.вечно червени и глупави!

автора нияма друга работа и

автора нияма друга работа и други проблеми.пиши бе човек ама е много дълго. обикновения видинчанин му трябва кратко и ясно.да знае колко е тъп.

До Чикаго и назад Или мисли

До Чикаго и назад
Или мисли за един объркан човек с пистолет
Венцислав Иванов

Омръзна ми от комплексирани български политици. Те винаги са кандидати за най-висок пост, винаги са неразбрани и винаги се провалят с гръм и трясък. Провалът винаги е за наша сметка. България няма достатъчно пари и време, за да плаща цената на подобни политически инфантили. Всички трябва широко да отворим очи - сега, а не после.

Като начало подобни хора не са сигурни в себе си, защото очевидно са комплексирани. Така Костов се чудеше дали да оглави протестите през 1997 г. Така и Борисов се чудеше дали да се кандидатира за президент. Комплексираните обичат да съобщават т.нар. големи новини в чужбина. Така правеше Луканов, Костов, после Царят, сега Борисов. Помните ли – така Костов знаеше, че Първанов е агент на ДС, но прецени, че не сме дозрели да ни спусне новината тогава. Борисов, видите ли, се бил договорил с ДСБ, но ние тук нисшите още не го знаем. Сега новината дойде от Чикаго. Браво Борисов – всичко се изясни! Пътепоказателят (Костов) се превърна във ветропоказател (Борисов).

Истинската голяма новина е, че според Борисов сме лош човешки материал. Не други, а ние тук, българите от България. Пред очите ми е споменът от преди няколко дни. В българските вестници пишеше, че внасяме генетичен материал от Дания. Сигурно по пътя за Чикаго си е носил от него, а не мускали с розово масло. Това трябва да е вдъхновило генерала от Банкя. Точно този, който не се посвени да си получи пагоните с помощта на „нискокачествения биологичен материал” от ДПС. На всичкото отгоре бойкото изявление бе направено в страната, която току-що избра Обама за президент. В града на Обама лицето се оплака, че у нас имало 1 млн. цигани, 700-800 000 турци и 2,5 млн. пенсионери. И всичко това било основата на лошото население в България, което било срещу него. И гласувало срещу него. Така може да говори само човек, който няма представа от значението на думите цивилизация и интеграция. Но очевидно познава значението на думите – изолация и диктат. Когато някой в края на 20 век е ловил престъпници с гранатомет, а в началото на 21 век ме нарича „материал” и се готви да ме управлява, няма как да остана спокоен за бъдещето на децата си. И още нещо – всички медии в България спазват нормите за добро възпитание. Предпочитам да махнат червените точки след 12 от телевизионния екран и да ги сложат върху думите на този човек, защото не е възпитателно да слушаш откровения, актуални през 30-те г. на миналия век.

Същият този човек предлагаше изходни визи за българите, в качеството си на главсек на МВР, за да пускаме в чужбина само вчесани граждани с изрязани нокти. Така беше и при Живков. Същият този човек тръгна да брои джамиите, сякаш обикновените мюсюлмани му пречат да управлява. Както беше при Живков. Същият този човек прокламира въвеждане на жителство (разбирай софийско). Както беше при Живков. Това става в момент, в който вече членуваме в общност (ЕС) на свободно движение на хора, стоки и капитали. На фона на всичко това изглежда смешно „ариецът” от Банкя да разказва плана си за „завладяване” на Македония, който не е актуализиран явно от силните времена на „Мултигруп”. Инфантилни са и отчаяните му вопли срещу мажоритарния вот, защото така щели да бъдат купувани все някак кандидатите. Той самият е избран точно така и си направи почти мажоритарна партия от обожатели. На принципа „те ще ги (ни) купят утре” може и да забрани трамваите в София, защото вътре все има хора без билетче.

Комплексираните политици с власт винаги по-лесно казват кого мразят, отколкото кого обичат. Така се оказва, че Борисов е пазил Тодор Живков като зеницата на окото си, но най-много е мразил комунистите. Оказва се, че бил националист, но с презрение към българите подготвя вносни съдии и прокурори, явно убеден, че всеки чужденец ще е по-добър и некорумпиран надзорник на „яловото стадо овце”. Комплексите се виждат съвсем ясно и когато простосърдечно се изяснява, че „ариецът” от Банкя не би се отдал на политическа кариера, ако Царят му бе уредил по-комфортна компания или пост в МВР.

Навсякъде пише, че на децата е забранено да си играя с кибрит, въпреки че това е много любопитно за тях. В този период на живота им те имат много страхове и комплекси. Страхуват се от контролни по математика, чудят се как да целунат момиче и дали няма да ги набие онзи от съседния клас. Може би днес е време да напишем, че не трябва да се дава оръжие на инфантилни политици. Особено политическо оръжие. Защото властта е точно това. За разлика от децата те могат да направят много по-големи пакости на всички около тях, независимо от пробата на генетичния материал. Детето просто ще се опари и повече няма да прави така. Но комплексираният политик може да си играе на пожарникар толкова дълго, колкото му разрешат „недостойните” му сънародници.

Авторът е член на Изпълнителния съвет на Единна народна партия

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.