Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Централното ръководство на Българския антифашистки съюз даде висока оценка на областната си организация във Видин

Днес председателят на Централния съвет на Българския антифашистки съюз (БАС) - Чавдар Стоименов, и главният секретар на съюза - Симеон Игнатов, дадоха пресконференция, на която високо оцениха работата на видинската областна организация на БАС с председател Димитър Тодоров. В изявлението си Чавдар Симеонов подчерта, че БАС е надпартийна гражданска структура, в която членуват безпартийни и привърженици на различни партии, но всичките те са обединени от хуманните идеи на европейското и световното антифашистко движение. Симеон Игнатов заяви, че България е единствената европейска държава, в която е заклеймен антифашизмът и в която участниците в антифашисткото съпротивително движение преди 9 май 1945 г. не ползват предимства като участници във Втората световна война на страната на антихитлеристката коалиция, както е навсякъде в Европа. Двамата с най-високи постове в централното ръководство на БАС похвалиха активната дейност на видинската областна организация на Сюза. Те подчертаха, че успехите й се дължат на нейния председател Димитър Тодоров, който за последната година и половина е съумял да възстанови общинските структури и да постигне едно завидно ниво в присъствието на БАС-Видин в обществено-политическия живот на Видинския регион.

Кой е първия Български

Кой е първия Български "антифашист",не може да няма такъв,все има някой,който е пръв или пък няколко човека. И второ,селд като има в България антифашисти,явно преди това е имало фашизъм,фашистка власт,фашистка диктатура,фапистки партии,фашистки вестници и издания,фашистки функционери,фашистка пропаганда и др.

Следователно Цартво България би трябвало да е фашистка държава. Е,нека да дадем думата на логоическото мислене и да запитаме: кой,кога,как и за какъв период е построил "фашизма "в. България и това вътрешно дело ли е било,или фашизма е внесен отвън от български фашисти.

Ха-ха-ха тия двамата съвсем

Ха-ха-ха тия двамата съвсем са изкрейзили, нима не познават този л... Митко Тодоров, та от него нищичко не става, как може да се излагат по подбен начин. Малкият Маркс си точи зъбките за депутатска номинация но ще "духа супата" този н... ще има да взима!

Молба: По-кротко с

Молба: По-кротко с персоналните обиди! Помолих ви да не използвате обидни квалификации към хората, които по един или друг начин са влезли в случващите се във Видин събития. Опитах се обясня на по-агресивните, притежаващи по-цветист език, че отправените зад паравана на анонимността обиди не обиждат толкова адресата им, колкото техния автор. И друго - че аргументите са много по-силни и от най-цветистата обида. Но, види се, май някои все още не са го разбрали. И поради това коментарите им ще бъдат не редактирани, а изцяло изтривани от този сайт. Защото сайтът е предназначен за тези, които искат да научат нещо от публикуваните в него информации, а и да споделят собствената си гледна точка за случващото се около нас - в нашия град и регион. И ако някой за нещо е виновен, то няма нищо лошо да се напише за сегашните и миналите му дела. Без, обаче, да се отправят персонални и неподкрепени с никакви аргументи обиди, щото подобни коментари вече ще бъдат незабавно и изцяло изтривани от "44 ПАРАЛЕЛ". На анонимните автори на мръсотии ще им съобщя, че в града и околностите му все още има тук-там обществени тоалетни, на чиито стени с успех могат да демонстрират графоманските си умения. Моля ви да ми повярвате, че няма да допусна "44 ПАРАЛЕЛ" да се превърне в място за анонимни перверзни писания.
Борислав БОРИСОВ

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.