Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

НАП търси 7 фискални инспектори за отдел „Оперативни дейности“-Велико Търново, трима от които да работят на Дунав мост 2

Национална агенция за приходите (НАП) търси седем служители за отдел „Оперативни дейности“-Велико Търново, трима от който ще работят на ГКПП „Видин-Дунав мост 2“, информират от видинския офис на НАП. Оттам уточняват, че Агенцията е обявила конкурс за длъжността „инспектор по приходите”, които ще работят в екип в условията на 24-часов непрекъснат режим на работа и ще извършват фискален контрол. Конкурсът за свободните работни места ще се проведе на два етапа. На първия участниците ще решават тест, чиято цел е да се установят професионалните им знания. Допуснатите до втория етап ще преминат през интервю.
Работата на инспекторите във фискалното звено е свързана с физически и документален контрол на стоки с висок фискален риск. Данъчните ще следят как се движат стоките, дали се реализират на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват коректно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо оборудване за изпълнение на функциите си.
Кандидатите могат да подадат документи до 22 април, включително, лично или чрез пълномощник с нотариално заверено пълномощно-оригинал, на някой от посочените в обявата адреси, в т.ч. и в офис на НАП-Видин, улица „Шести септември“ № 12, стая 103, деловодство. Описание на длъжността, изискванията за заемането й и образци на документи за участие могат да бъдат намерени на интернет страницата на НАП www.nap.bg, Начало/За НАП/Работа в НАП/Обяви.

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.