Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Директорът на Регионалната здравноосигурителна каса във Видин д-р Владимир Вълчев в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/MP9F2Vo2X9g е пълният видеозапис на интервюто с директора на Регионалната здравноосигурителна каса във Видин д-р Владимир Вълчев, което той даде зта предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН. Разговорът със събеседника ни бе посветен на 20-годишнината от старта на здравноосигурителната система в България и от създаването на Националната здравноосигурителна каса с нейните регионални поделение, едно от което е и РЗОК-Видин. По този повод д-р Вълчев, който преди 20 години първи пое ръководството на РЗОК-Видин, припомни в името на какво бе предприета и реализирана тази мащабна реформа, която без изключение обхваща всички граждани на България. Със спомените си от онова време д-р Вълчев ни върна с 20 години назад във времето, а за илюстрация на казаното по време на разговора ни бе излъчен 40-минутният документален филм на Телевизия ВИДИН „Код „Здраве“, заснет преди 2 десетилетия и отразяващ първите стъпки от въвеждането на здравноосигурителната система във Видинския регион.
Във втората част на разговора д-р Вълчев обобщи представеното във филма „Код „Здраве“ и разказа накратко какъв път е извървяла здравноосигурителната система и с колко пъти са се увеличили средствата, които Националната здравноосигурителна каса и нейните регионални поделения изплаща на изпълнителите на медицински дейности, както и на сключилите договори с Касата аптеки. За финал д-р Вълчев бе категоричен, че здравноосигурителната реформа успешно е изпълнила основните си цели, но и че като динамична система търпи своето развитие. Какво друго каза за предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН директорът на РЗОК-Видин, както и какви събития отпреди 20 години отразява филмът „Код „Здраве“, можете да проследите от пълния видеозапис на интервюто с д-р Вълчев и филма на линк https://youtu.be/MP9F2Vo2X9g

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.