Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Зам.-председателят на директорския борд на МБАЛ „Св. Петка“ и председател на ТД „Бонония“-Видин д-р Борислав Милчев в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/ckBlgWYFmSk е пълният видеозапис на интервюто със заместник председателя на директорския борд на МБАЛ „Света. Петка“ и председател на ТД „Бонония“-Видин д-р Борислав Милчев, което той даде за предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН. Разговорът с него бе свързан с две основни теми – състоянието в момента на Видинската областна болница и перспективите за развитието на организирания туризъм в региона под егидата на Туристическото дружество във Видин. В телевизионното студио д-р Милчев бе повече от категоричен, че пресечните точки между медицината и туризма са не една или две, защото, сподели събеседникът ни, активния живот до много голяма степен предопределя и доброто здравословно състояние на всеки съвременен човек. Д-р Борислав Милчев деликатно отклони въпроса какво е наследило новото ръководство на Видинската болница и подчерта, че по-важното е, че то е поело ангажимента не само да запази съществуващите медицински дейности, но и да създаде условия за разширяването им. Паралелно с това, заяви д-р Милчев, е трябвало да бъде постигната финансова стабилизация, както и да се преодолеят заварената криза в кардиологичното отделение и възникналата аварийна ситуация в отделението по хемодиализа.
Събеседникът ни подробно сподели плановете си за развитие на организираното туристическо движение в региона и за оптимизиране на организационните функции на Туристическо дружество „Бонония“-Видин, което, всъщност, разполага с най-сериозни възможности в тази област в нашия край. Д-р Милчев сподели какво включва богатия на различни събития годишен период на Дружеството и бе категоричен, че един от приоритетите на ръководството му е развитието на водния туризъм както по Дунава, както и по реките с бързо течащи води. По-активната работа с младите хора и учениците от видинските училища, обновяване на базата в Божурица и усвояването на средства по европейски програми за трансгранично сътрудничество са също част от амбициозните цели на сегашното ръководство на Туристическо дружество  „Бонония“-Видин, каза неговият председател. Какво друго заяви д-р Борислав Милчев в предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН, можете да проследите от пълния видеозапис на интервюто с него на линк https://youtu.be/ckBlgWYFmSk  

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.