Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Видинският предприемач Мартин Дончев в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/Fn_pdCXDTEo е пълният видеозапис на интервюто с видинския предприемач и изпълнителен директор на кабелния оператор Бдин Ком ООД Мартин Дончев, което той даде за предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН. В първото за тази година издание на предаването събеседникът ни сподели своята оценка за управлението на местната власт на Видин през първите три години от нейния мандат, който изтича през есента на тази година. Той припомни, че в предизборната кампания за местния вот през 2015 година е бил част от екипа, който е изработил програмата на дясно-центристката коалиция „Надежда“, която след изборите стана коалиционен партньор на ГЕРБ и част от управляващото мнозинство във Видинския общински съвет и в местната власт като цяло. Финансовата стабилизация на общината Мартин Дончев обясни с факта, че кметският екип е приел да изпълнява основните моменти от програмата на коалиционния си партньор „Надежда“, които той маркира като създаването на общински предприятия, чрез които общината е поела дейностите по чистотата, охраната, поддръжката на осветлението и други услуги на доста по-ниски цени, отколкото години наред е заплащала под формата на външни услуги. Събеседникът ни изрази надежда, че до края на този мандат общината ще предприеме подобни действия също с озеленяването и с поддържането на парковете и зелените площи, с което не само ще подобри качеството на тези дейности, но и ще го прави на по-ниски цени.
Мартин Дончев сподели мнението и прогнозите си по ефектите от реализацията на започналите големи проекти във Видин, свързани с основната реконструкция на площада и пешеходната зона в централната градска част, мащабните обновление на двете най-големи училища, ремонтите на Езиковата гимназия и сградата на Общинския театър, както и предстоящия пуск на пречиствателната за отпадни води. Това и бъдещите кадри на видинския филиал на Русенския университет, подчерта събеседникът ни, определено ще подобри инвестиционния климат на Видин и региона, но е необходимо и кардинално подобряване на инфраструктурата, за да очакваме външни предприемачи да проявят интерес да инвестират тук.
Мартин Дончев разказа в телевизионното студио за дейността на Бдин Ком ООД, което дружество е най-големият кабелен оператор, доставящ на многобройните си клиенти достъп до телевизионни програми и интернет без дългосрочни обвързващи договори, за разлика от останалите доставчици в този бранш. Събеседникът ни се ангажира да постави пред съдружниците в Дружеството и въпросът за технологичното и техническото обновление на Телевизия ВИДИН. Какво друго каза Мартин Дончев за предаването „Пресечна точка“, можете да проследите от пълния видеозапис на интервюто с него на линк https://youtu.be/Fn_pdCXDTEo    

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.