Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Публичните изпълнители на НАП-Видин продават на търг недвижими имоти и машини на длъжници на обща стойност 95 000 лева

Днес изтича срокът за оглед и подаване на предложения за участие в търг с тайно наддаване за тристаен апартамент ново строителство, находящ се във Видин на улица Шейново № 2 със застроена площ 111 квадратни метри при първоначална цена от 26 250 лева, съобщават от видинския офис на Националната агенция за приходите (НАП). Оттам допълват, че до 6 декември се приемат оферти за търг с тайно наддаване за дворно място с площ 850 квадратни метри и построената в него производствена сграда в Белоградчик на улица Любен Каравелов № 2, чиято първоначална цена е 55 хиляди лева, а следващата седмица ще може да се извършват огледи и ще се приемат предложения за участие в търг и за продажбата на металообработващи машини на обща стойност 13 520 лева, намиращи се в промишлената зона на Димово.
Предложенията си кандидат-купувачите могат да подават в сградата на Офис-Видин, улица „Шести септември“ № 12. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената тръжна цена. Пълният текст на обявите на публичните изпълнители, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Там клиентите на администрацията могат да намерят също иусловията за участие в търговете на приходната агенция и характеристики на продаваните активи.
Приходната агенция препоръчва на своите клиенти, за да не се стига до продажба на активи с цел принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета, при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция “Събиране”. 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.