Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Кристиан Иванов от Видин спечели поредната награда от кампанията „Влез в час с данъците 4“ на НАП

Кристиан Иванов, ученик от ПГ „Асен Златаров“ във Видин, грабна поредната награда в четвъртия сезон на образователния проект на Националната агенция за приходите (НАП) „Влез в час с данъците“, информират от видинския офис на приходната агенция. Оттам допълват, че с правилните си отговори на теста за получаването на заплата в плик Кристиан си спечели нов ховърборд. Днес той получи наградата си лично от Ирена Илиева - директор на офиса на НАП във Видин.
Националната агенция за приходите провежда образователния си проект за четвърта поредна година. Тази година кампанията променя своя формат, за да бъде още по-близо да навиците и интересите на учениците. Всички ученици могат да посетят сайта на кампанията www.vlezvchas.bg, където да гледат публикуваните видеа и да се състезават в интерактивна игра за атрактивни награди. Всеки тест за награда е достъпен в сайта в продължение на 2 седмици. Новият тест е на тема „Регистрация на фирма“, той вече е публикуван и може да бъде решаван от учениците до 10 декември включително. Междувременно днес стана ясен следващият късметлия с награда от приходната администрация и той отново е от Видин.
В четвъртото издание на „Влез в час с данъците“ НАП ще раздаде 10 големи награди – 2 игрови конзоли, 2 гейминг системи за виртуална реалност, 2 велосипеда, 2 електрически смарт ховърборда и 2 смарт часовника. Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер.
„Чрез  кампанията „Влез в час с данъците“ приходната агенция си постави за цел да промени възприятията на младите хора за данъците и осигуровките. И към настоящия момент определено считам, че сме успели. Спечелените награди ми дават повод да се гордея с децата на Видин“, заяви при награждаването Ирена Илиева, директор на Офис на НАП-Видин. 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.