Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Видинският народен представител от Обединени патриоти Росен Живков в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/SU1UAZnFxVk е пълният видеозапис на интервюто с видинския народен представител от Обединени патриоти Росен Живков, което той даде за предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН. В началото на новия политически сезон той анализира работата на парламентарната група на Обединени патриоти до парламентарната ваканция, както и активността на депутатите от Националния фронт за спасение на България, на която политическа сила той е регионален лидер за областите Видин, Монтана и Враца. През новата парламентарна сесия събеседникът ни заяви, че ще продължи усилията си за постигане на решение за публично-частно партньорство, чрез което да бъде привлечен частен инвеститор за изграждането на четирилентов път от Видин до Ботевград, както и за строителството на тунел под Петрохан. Росен Живков бе категоричен, че парламентарното мнозинство е стабилно и, въпреки противоречията в коалицията Обединени патриоти, всички подкрепят програмата си за пълен управленски мандат.
През втората част на интервюто Росен Живков разкритикува транспортния министър Московски за забавянето процеса за създаване на интермодален терминал във Видин и за привличането на чужди инвеститори в Свободна безмитна зона. Като регионален лидер на Национален фронт за спасение на България за областите Видин, Монтана и Враца събеседникът ни говори за вариантите за участието на политическата сила – самостоятелно или в коалиция, в предстоящите следващата година избори за европарламент и за вота за местна власт през есента на 2019 година. Какво друго каза Росен Живков в телевизионното студио, можете да проследите от пълния видеозапис на интервюто с него на линк https://youtu.be/SU1UAZnFxVk  

 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.