Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Публичните изпълнители на НАП продават недвижими имоти, автомобили и машини на длъжници

Публичните изпълнители на Националната агенция за приходите (НАП) продават на търг недвижими имоти, автомобили и машини на длъжници на обща стойност 70 000 лева, информират от видинския офис на приходната агенция. НАП-Видин предлага за продажба чрез търг с тайно наддаване тристаен апартамент ново строителство, находящ се в град Видин на улица „Шейново“ № 2 със застроена площ 111 квадратни метри при първоначална цена от 35 000 лева. Следващата седмица може да се извършват огледи и се приемат предложения за участие в търг и за продажбата на плетачни машини марка Matek на обща стойност 25 000 лева, намиращи се в производствен цех в град Видин на улица „Цар Симеон Велики“ № 68.
Предложенията си кандидат-купувачите могат да подават до 17 август включително в сградата на Офис-Видин, улица „Шести септември“ № 12. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената тръжна цена. 
Следващият месец, от 11 до 14 септември, публичните изпълнители на НАП-Монтана предлагат на търг един лек и два товарни автомобила, огледите на които могат да се извършват на паркинга на Митническо бюро-Видин в Северна промишлена зона. Първоначалната тръжна цена на тези автомобили е над 5000 лева. 
Пълният текст на обявите на публичните изпълнители, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Там клиентите на администрацията могат да намерят също условията за участие в търговете на приходната агенция и характеристики на продаваните активи.
Приходната агенция препоръчва на своите клиенти, за да не се стига до продажба на активи с цел принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета, при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция “Събиране”. 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.