Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Директорът на Областната дирекция на МВР-Видин старши комисар Петър Коцин в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/Lzq_tPYVwnM е пълният видеозапис на интервюто със старши комисар Петър Коцин – директор на Областната дирекция на МВР, което той даде за предаването „Пресечна точка на Телевизия ВИДИН. В телевизионното студио събеседникът ни отговори на поредица от въпроси, част от които бяха: - Какви са спецификите в криминогенната обстановка в трите районни управления на Видин, Белоградчик и Кула, както и какво е общото за Видинска област? - Мотивирани ли са видинските полицаи и достатъчно ли е доверието на жителите на региона към полицията? - Пред какви проблеми са изправени служителите на МВР? - Как работите с местните власти на 11-те видински общини и с кметовете на населените места? -Продължава ли да е сериозен проблем битовата престъпност и кражбите и набелязахте ли специфични мерки за опазването на селскостопанската продукция от кражби и пожари? - Успешно ли, според Вас, противодействате на наркоразпространението и на контрабандната търговия с акцизни стоки? - На какво се дължат успешните удари на телефонните измамници и защо, въпреки широката разяснителна кампания на МВР, хората продължават да им се доверяват? - С какво се характеризират престъпленията срещу икономиката в региона? - С какви мерки биха могли да ограничат катастрофите по пътищата в областта предвид лошата и натоварена пътна инфраструктура, а и нарушаващите правилата шофьори? - Как може да се подобри движението на МПС в централната градска част и знаете ли кой контролира спазването на правилата за движение на бързоходни скутери и джетове в Дунава?
Какви бяха отговорите на старши комисар Петър Коцин предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН, можете да чуете от пълния видеозапис на интервюто с него на линк https://youtu.be/Lzq_tPYVwnM  

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.