Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Независимият кандидат за кмет на община Макреш Цветомир Николов: Време е местната власт да се обърне най-после с лице към проблемите на хората

„Време е местната власт да се обърне най-после с лице към проблемите на хората“, категоричен е независимият кандидат за кмет на община Макреш Цветомир Николов. И се обосновава така: „За да е ефективна една местна власт, то тя трябва да бъде припозната от хората си и само в този случай се създава една неделима общност. А общност е другото значение на понятието община. Защото община не административната сграда в административния център на общината, нито работещите в нея служители – от кмет, председател на Общинския съвет, та до чистачката. Именно затова общината е общността между местната власт и живеещите на територията на общината хора, а другото добре го знаем – облечени във власт шепа управляващи и управляваните от тях стотици и хиляди хора, от които се интересуват само в дните на избори“.
В предизборната си програма за управление на община Макреш Цветомир Николов е записал: „Други мои основни приоритети ще бъдат свързани с развитието на пълноценен обществен живот и гарантиране възможността за активно гражданско участие на всички жители на нашата община. Ще работя активно и ще използвам възможностите на Оперативните програми за подобряване на материално-техническата база на читалищата и пенсионерските клубове на територията на цялата община. Ще положа усилия, наред с държавната субсидия, която те получават, да осигуря и общинска подкрепа, с увереността, че читалищата са истински културни, информационни, общностни центрове на своите населени места. Ще работя за разнообразяване на културния живот, за поддържане на традициите и за създаване на нови такива. Ще работя за построяването на подходяща спортна база в нашата община, която да позволи развитието на спорта и увеличаване на успехите на нашия футболен клуб. Като кмет на общината за мен от основно значение ще бъде мнението на хората. Ние сме малка община и е недопустимо един управник да не е запознат с конкретните проблеми и с мнението на своите съграждани по различните въпроси. Ето защо ще въведа практика за редовно провеждане на общоселски събрания, където всички ще имат възможност да споделят проблемите си и вижданията си за развитието на своето населено място и на община Макреш“.
купуването и продаването на гласове е престъпление
 

 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.