Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Директорът на ОД МВР-Видин старши комисар Петър Коцин проведе среща с видинските журналисти

Кратка лична и професионална визитка, акцентите в работата на служителите от областната дирекция и трите районни управления в региона, комуникацията с институциите, местната власт и медиите – това бяха темите, представени от новия директор на полицията в крайдунавския град на днешната среща с местните журналисти.
Служител на МВР от 23 години, юрист по образование, с професионална кариера в Районното управление в града на скалите, през последните две години – началник там, а от 19 март – директор на ОД МВР-Видин, посочи старши комисар Петър Коцин. „Аз съм екипен играч, комуникативен, взискателен и към себе си, и към околните. Областната дирекция е малка, стегната териториална структура на МВР, с добри показатели и устойчиви резултати през последните две години. Продължаваме да работим, ориентирани към запазване и повишаване на резултатите”, допълни новият директор. Той очерта акцентите в работата на полицаите от област Видин: противодействие на битовата престъпност и наркоразпространението; предотвратяването и разкриването на престъпления, носещи загуби и щети на фиска; активна превенция по линия на телефонните измами; противодействие на корупцията, превенцията на вътрешната корупция, неподкупност и поведение, недопускащо прояви на корупция.
„Уверявам ви, че служителите на областната дирекция и трите районни управления ще работят на пълни обороти – наше професионално и морално задължение е да осигурим обществения ред и спокойствието на жителите на Видинска област. Диалогът в работата на полицията с представителите на институциите и местната власт ще продължат. Категоричен съм, че тясното взаимодействие е важно за постигане на нашите цели”, увери старши комисар Петър Коцин.
Регионален говорител на МВР, ОД МВР-Видин 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.