Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

11 милиона касови бележки играят за наградата от 50 000 лева, лотарията с касови бележки с 4500 последователи във Фейсбук

Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лева - голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите (НАП), съобщават от видинския офис на приходната агенция. Фискалните бонове, записани в играта досега, са на обща стойност 157 милиона лева,  видинчани са регистрирали 126 хиляди касови бележки на обща стойност почти 1,3 милиона лева. Средно за шестте месеца от старта на Лотарията един участник от Видинска област е регистрирал по 252 касови бележки, което ги подрежда на второ място в страната по този показател.
Лотарията с касови бележки набира популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта https://www.facebook.com/kasovbon има близо 4500 последователи и 4130 харесвания от регистрирани потребители. Над ¼ от феновете на Лотарията във Фейсбук са от столицата, а 75% са жени.
Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 30 март в сутрешния блок на bTV малко преди 9 часа, а късметлията ще получи чисто нов таблет с впечатляващи показатели и две камери. Четвъртата месечна награда, която е 2000 лева, ще бъде изтеглена на 16 април отново в ефира на bTV.
В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП. 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.