Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Председателят на Видинския окръжен съд Васил Василев представи пред журналисти работата на видинските съдилища през миналата година (ВИДЕО)

На линк https://youtu.be/bfvIKd94id4 е резюмето на доклада за прилагането на закона и дейността на съдилищата от Видински съдебен район през 2017 година, което представи пред журналисти председателят на Видинския окръжен съд (ВОС) Васил Василев. С отчетният доклад преди това са запознати членовете на общото събрание на видинските съдии и съдебни служители, както и присъствалите на него трима представители на Висшия съвет и един на Инспектората към правосъдното министерство. Основният извод, направен от председателя на ВОС-Видин след анализ на резултатите от едногодишната работа на четирите съдилища, е „…работата на Видиниския окръжен съд и районните съдилища от съдебния окръг през отчетната година може да се квалифицира като много добра. Мисля, че всеки от нас трябва сериозно да работи за повишаване на своята квалификация и за издигане на професионализма в работата си, а съвкупността от тези усилия несъмнено ще издигне още и нивото на нашите съдилища. Считам още, че проблемите, които съществуват, могат да бъдат отстранени с общите усилия на съдиите и съдебните заседатели“.
Председателят на ВОС-Видин Васил Василев подробно информира какви са показатели от работата на Видинския окръжен съд и трите районни съдилища в съдебния район, а какви конкретно са те и какви мерки, в т.ч и законодателни, трябва да се предприемат за повишаване ефективността на правораздаването в Видинския съдебен район, можете да научите от видеото на линк https://youtu.be/bfvIKd94id4   

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.