Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Касова бележка за 5 стотинки играе за наградата от 50 000 лeва в лотарията на НАП

Касова бележка за 0,05 лева е фискалният бон с най-ниска стойност, регистриран досега за участие в Лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите (НАП), информират от видинския офис на приходната агенция. Оттам допълват, че тя, заедно с още 5,2 милиона касови бележки, играе и за първата месечна награда от 2000 лева, която данъчните ще дадат в понеделник. Късметлията ще бъде изтеглен на 15 януари в сутрешния блок на bTV. Тогава ще стане ясен и поредният седмичен победител, който ще грабне чисто нов смарт телефон. Устройството току-що беше представено на българския пазар и е с впечатляващи параметри – 8-ядрен процесор и 4 GB RAM. Телефонът има двойна предна камера за селфита, както и внушителна 16-мегапикселовата задна камера.
До края на работната седмица за участие във втората част на популярната игра на данъчните видинчани са регистрирали 60 хиляди фискални бонове на обща стойност 632 хиляди лева, а близо 3000 от бележките са от ПОС терминал. Средно всеки потребител от Видинска област се е отчел в играта с по 192 касови бележки. 
Тази година късметлиите в играта на данъчните  ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси. 
Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лева. 2000 лева ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лева.
В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП. 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.