Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Броени дни до първата награда в Лотария с касови бележки 2

Броени дни остават до тегленето на първата седмична награда от второто издание на Лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите (НАП), подсещат от видинския офис на приходната агенция. И уточняват, че късметлията ще стане ясен на 18 декември в сутрешния блок на bTV между 8,30 и 9 часа. Той, както и следващите трима седмични победители, ще се радват на чисто нова игрова конзола с две безплатни игри към нея. Досега за участие във втората част на популярната игра на данъчните видинчани са регистрирали почти 40 хиляди фискални бонове на обща стойност 405 хиляди лева. Средно всеки участник в Лотарията от Видинска област се е отчел в играта с по 184 касови бележки. Фискалният бон с най-висока стойност е записан от потребител от Варна, а участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са регистрирали касови бележки на стойност над 9000 лева. 
Статистиката на Лотарията сочи, че 55 % от потребителите са мъже. Близо 10 % от регистриращите касови бележки имат интереси в областта на спорта, а 3 на сто посещават готварски форуми и рубрики и се интересуват от хранене и напитки. Тази година късметлиите ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новини около играта и да задават своите въпроси. 
Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лева, 2000 лева ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лева. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и, освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.
В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часът, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.  

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.