Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

НАП търси да назначи 177 фискални агенти, осем от които за Видин

Национална агенция за приходите (НАП) търси 177 служители за звеното „Фискален контрол“, от които осем са с месторабота в град Видин, информират от видинския офис на приходната институция. Оттам уточняват, че агенцията е обявила конкурс за длъжността „инспектор по приходите”, а назначените ще работят в екипи на територията на цялата страна. Екипите ще правят проверки в близост до граничните пунктове, както и във вътрешността на страната – на местата, където транспортните средства се разтоварвани под данъчен контрол. Служителите с месторабота във Видин ще изпълняват служебните си задължения приоритетно на ГКПП „Дунав мост Видин-Калафат“ и при необходимост на територията на ТД на НАП-Велико Търново, чийто териториален обхват включва административните области – Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Ловеч, Монтана и Плевен.
Конкурсът за свободните работни места ще се проведе на два етапа. На първия участниците ще решават тест, чиято цел е да се установят професионални им знания. Допуснатите до втория етап ще бъдат и интервюирани. Работата на инспекторите във фискалното звено е свързана с физически и документален контрол на стоки с висок фискален риск. Данъчните следят как се движат стоките, дали се реализират на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват коректно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното са обезпечени с транспортни средства и техническо оборудване за изпълнение на функциите си.
Кандидатите за работа трябва да подадат документи до 7 декември, включително, лично или чрез пълномощник с нотариално заверено пълномощно-оригинал в сградата на съответната структура на НАП, за която кандидатстват.
Описание на длъжностите, изискванията за конкурса и образци на заявление за участие, могат да бъдат намерени на интернет страницата на НАП – www.nap.bg, Начало/За НАП/Работа в НАП/Обяви.

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.