Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Видинските членове на СДС казват днес кой да е лидер на партията – Мартин Димитров или Румен Христов

„Към 10 часа изборният процес във Видин и региона протича нормално и до момента няма сигнали за никакви нарушения или инциденти”, каза за „44 ПАРАЛЕЛ” председателят на общинската структура на СДС-Видин Генади Велков. Той уточни, че от изборния щаб са направили организация за осигуряване на превоз за тези от членовете на синята партия, които гласуват във Видин, но живеят в по-отдалечените населени места на общината.

В балотажа на вътрешнопартийните избори в СДС днес имат право на глас 250 регистрирани членове на партията. В областта изборните секции са шест – във Видин (където гласуват 123-ма седесари), а останалите ще упражнят правото си на вот в Белоградчик, Кула, Димово, Ново село и Брегово.

Миналата неделя областната структура на СДС отчете 75% избирателна активност, а 101 от видинските седесари гласуваха за Мартин Димитров, за Румен Христов – 61, а останалите гласове се разпиляха за останалите четирима кандидати за лидер на СДС. Днес обаче изборът е между класиралите се за балотажа двама кандидати – Мартин Димитров (на снимката вляво) и Румен Христов (на снимката вдясно). Кой от двамата ще спечели доверието на видинските седесари, ще научим след края на изборния ден, който приключва в 17 часа днес.

 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.