Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

През погледа на "Единни за промяна": Смях и сълзи на предизборната видинска сцена

Видимо объркан, с прокапали сълзи като на сватба от страна на булката, видинският шеф на ГЕРБ Владимир Тошев днес обяви пред журналисти листата на партията-майка, чийто водач за нов депутатски мандат отново ще е воднянският местен лидер. Дали заради по-ранния час, едва 10 сутринта, или пък следствие на нещо по-тревожно, но още в началото на пресконференцията Тошев шашна не само медиите, но и останалите петима присъстващи мераклии за парламента. Докато обявяваше втория в листата, неговите качества и големи постижения – Любомир Низамов, то Тошев поднесе дълбоки извинения, че Низамов не присъствал лично на брифинга, макар шефът на Дунав мост 2 чинно да си седеше само през един стол от водача. След кратък смут и последвали знаци от пиар-екипа, Тошев най-накрая видя колегата си Низамов (който иначе трудно може да е незабележим, предвид едрото си телосложение) и побърза да се поправи. С това обаче лавината от запъвания само набра още повече скорост. Последва нова порция неловко-смешна ситуация, в която Тошев постави не само себе си, но още двама от кандидатите на ГЕРБ, чиито имена явно не знаеше, та се наложи да потърси помощ от суфльори. Криво-ляво трудната част с имената в листата мина и Владимир Тошев се хвърли в друго крайно състояние – подхълцвайки задъхано, аха да ревне, докато обясняваше инициатива за паметника на загиналите на площад „Бдинци“.
Дотук със смешките и „видимите резултати“, да си дойдем на приказката. Дами и господа, предизборната кампания започна. Завесата се вдигна и сцената на видинския театър „Сълза и смях“ оживя отново. Дали ще си купите билети за финалното представление на 26 март, зависи само от вас. Защото безплатен обяд няма. Ако мислите, че си струва цената, то платете я отново.
Бележка 44 ПАРАЛЕЛ: Илюстративната снимка е на "Единни за промяна", а официалната новина от горното събитие четем в информацията на БТА, която е озаглавена "Областният координатор на ГЕРБ във Видин Владимир Тошев ще води листата на кандидатите за депутати в региона", чиито текст продължава така: "Работата на ГЕРБ в региона и свършеното от кметовете, председателите и ръководните кадри досега е предпоставка на предстоящите избори да бъдем първа политическа сила. Това съобщи на пресконференция в Регионалния пресклуб на БТА във Видин областният координатор на ГЕРБ във Видин и водач на листата на кандидатите за народни представители Владимир Тошев. Днес партия ГЕРБ регистрира листа от 8 кандидати в 5-ти Видински многомандатен район. Втори в нея е Любомир Низамов - директор на Дунав мост 2, следват Александър Александров - земеделски производител, Албена Георгиева - зам.-областен управител, Теодора Стоянова - експерт служба "Земеделие", Иван Вълчов - офицер в "Гранична полиция", Милен Михаилов - учител, и Емилиян Енчев - агроном.  ГЕРБ ще води нормална и толерантна кампания и призоваха всички останали участници в нея да спазват професионалните и морални норми за това. Кандидатите на партия ГЕРБ ще осигурят средствата за възстановяване на липсващи части от паметника на Трети Бдински полк на площада във Видин, каза Владимир Тошев". 

Пак ли Сашо Стойков ще

Пак ли Сашо Стойков ще предостави джипа си на Владо Тошев, за да оигури логистично по-добър комфорт на предизборната ГЕРБ-кампания във Видин? А вярно ли е, че е отсвирил аутсайдерите в БСП от групата на Мишо Миков и Митко Белята, за да се присъдини към по-актуалния в момента Филип Попов?

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.