Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

След вчерашния вот за лидер на СДС: Балотаж в следващата неделя между Мартин Димитров и Румен Христов?

В края на деня днес ще станат ясни резултатите от проведените вчера вътрешнопартийни избори за лидер на СДС. Ако обаче седесарите в Северозападна България имаха решаващата дума, то на балотажа в следващата неделя биха се изправили един срещу друг Мартин Димитров (на снимката вляво) и Румен Христов - вдясно.

На изборите във Видинска област гласуваха вчера около 70% от регистрираните 250 членове на СДС. Най-много от тях – 37, предпочетоха Мартин Димитров за председател на синята партия, 4 гласа по-малко събра Румен Христов, а за Иван Сотиров са гласували едва осем седесари от Видинско.

В Монтана най-голяма подкрепа е получил Румен Христов – 35 пуснати за него бюлетини, Иван Сотиров е трети с 28, а Мартин Димитров е събрал 22 гласа.

Членовете на СДС от Врачанско обаче също предпочетоха Мартин Димитров за лидер на синята партия с общо 83 гласа в областта, на второ място е Иван Сотиров, а трети е Румен Христов.

Обобщените резултати от гласуването в трите области сочат, че на балотаж в неделя за лидерството в СДС ще се изправят един срещу друг  за поста Мартин Димитров и Румен Христов. А дали това са определили с вота си вчера седесарите и от другите области в страната, ще научим в края на този ден. 

 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.