Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

ГЕРБ-Видин посрещна слънцето на 1 юли с надеждата, че не само България, но и Видин може

Здрав рок саунд и рев на мощни мотоциклети огласяха тази нощ района край крепостта „Баба Вида. Организатор на многочасовия хепънинг, посветен на първото юлско утро, бе мажоритарният кандидат за народен представител – Любомила Станиславова, чиято инициатива бе подкрепена от водача на видинската пропорционална листа на ГЕРБ Владимир Тошев. Пред стотици младежи своето майсторство показаха момчетата от рокбандите „Изгрев”, „Мегахерц” и „Дориан”. За удоволствието на многобройните им фенове  музикантите изпълниха свой авторски песни и класически рок парчета.

За да е пълен празникът, помогнаха и акробатичните изпълнения на брейк-формациите „Сол дилърс” и „Слайт бек  крю”. Колорит внесе присъствието на членовете на  мотоклуб „Норд – вест моторс”. Техните демонстрирации доказаха, че няма предели майсторството на любителите на мощните машини на две колела. Здравината на мускулите си показаха излезлите да премерят сили на масата за канадска борба. Над всички доминираше техниката и уменията на Владимир Калинов. „Жив е духът на рока във Видин” – коментираха стари привърженици на зародилия се в края на 60-те години на миналия век, в разгара на „хипи движението”, празник, посветен на слънцето, свободата и надеждата.

„Думата на младите хора от Видин трябва да се чува силно и ясно – така, както мощно звучи музиката на песните тази вечер! Ние искаме да учим тук, да работим тук, да създаваме и раждаме децата си тук, да посрещаме радости и скърби тук – в родното си място. Аз съм на 26 години и съм една от вас. Готова съм да нося своята отговорност и до отстоявам исканията на младите хора от Видинско в Парламента!”, каза в обръщението си към събралото се множество Любомила Станиславова - мажоритен кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ. „Да докажем, че не само България, а и Видин може!”, пък перефразираха лозунга на предизборната кампания на ГЕРБ участниците във видинския джулай морнинг!

 

По некадърната кампания си

По некадърната кампания си личи, че са същите неграмотници или някакви още по-голями. Аз за пръв път разбирам, че Герб са направили нещо във Видин.

Браво Любомила , показахте на

Браво Любомила , показахте на ехидните "червени", че не са господ бог !

Браво Любомила ! Успехи...!

Браво Любомила ! Успехи...!

Поздравления за

Поздравления за ГЕРБ!Показахте , че Видин не е червен!Браво Любомила !

А някой знае ли кой прави

А някой знае ли кой прави ПР-а на ГЕРБ. Пак ли са тези прехвалени специалисти от София дето правеха на Видов кампанията?

Много точна оценка за

Много точна оценка за популистите, дадена от "Уолстрийт джърнъл":
"Икономическата криза в Източна Европа, може да доведе до падане на още едно правителство - този път в България, където популистки кмет, който притежава черен колан по карате, води в социологическите проучвания пред управляващата социалистическа партия преди парламентарните избори в неделя.
С мотото „Да докажем, че България може!”, кметът на София Бойко Борисов, който е лидер на дясноцентристката партия ГЕРБ, обещава да съживи икономиката и да се пребори с хроничната корупция, която доведе до решението на Европейския съюз да замрази 1,1 млрд. евро от фондовете за развитие на най-бедната страна в блока.
Популистките виждания на Бойко Борисова за закон и ред, както и неговата неясна икономическа платформа, правят инвеститорите нервни. Но той също така заявява, че ще се обърне към Международния валутен фонд за финансова помощ, решение, срещу което настоящото правителство се съпротивява, а повечето икономисти биха одобрили.
България има 24% бюджетен дефицит по текущата сметка заради липсата на външно финансиране, който е по-голям от която и да е страна от балтийските републики и четири пъти повече от този на Турция.
Бившият служител на министерството на вътрешните работи и треньор на националния отбор по карате Борисов по-рано е имал охранителна фирма в страна, разтърсвана от мафиотски убийства. Той си е изградил репутация на кмет на София като борец срещу престъпността.
Според скорошно социологическо проучване на „Сова Харис”, партията на Бойко Борисов – ГЕРБ или Граждани за европейско развитие на България, води с 9% пред управляващата Българска социалистическа партия на настоящия премиер Сергей Станишев. ГЕРБ също така победи партиите от правителството в изборите за Европейски парламент миналия месец.
От Балтийско до Черно море някога бързо развиващите се бивши комунистически икономики сега са засегнато от колапс на търсенето и от намаляване на чуждестранните инвестиции.
Анализаторите се притесняват от сравнителната неопитност на Борисов. Подобни опасения са предизвикани от възможността, че който и да спечели в неделя, ще трябва да сформира коалиционно правителство – изход, който би парализирал взимането на решения и би засили социалните вълнения, на които вече бяха свидетели някои градове в България."

Pravilno e tova i az go

Pravilno e tova i az go vidqh. Obache po-dobre taka, otkolkoto s dogan - veche prekali

гнусар нарушаваш свободата на

гнусар нарушаваш свободата на словото и собствения си принцип до вчера побликуваше всичко независимо от мърсотията.щете напиша в някои саитове че,неможе дасе разчита на този саит страхливец.

Огън момиче била тая Любомила

Огън момиче била тая Любомила от ГЕРБ.

Огън момиче била тая Любомила

Огън момиче била тая Любомила от ГЕРБ.

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.