Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Кандидатът за лидер на СДС – Любен Петров, заяви във Видин, че ще изгражда модерна и енергична дясна партия

При посещението си във Видин днес кандидат-лидерът на СДС – Любен Петров, който е и кмет на столичния район „Витоша”, представи програмните си намерения за това каква партия трябва да бъде СДС. Той е убеден, че за намиране на верния път е нужен честен и открит разговор с хората, за да може СДС да се превърне в в модерна и енергична партия със самочувствие.
Според Петров, необходимо е да бъде засилена комуникацията между общинските, областните структури и централата на СДС, да се говори честно и открито с хората в един сериозен и задълбочен дебат за бъдещето на партията.
Любен Петров смята, че традиционната десница трябва да стъпи отново сериозно на крака и СДС от партия на прехода да стане модерна европейска партия, която да води страната напред в европейската политика. „Усилията ни трябва да се насочени страната ни да стане достойна и богата държава, достоен член на ЕС”, заяви още на пресконференцията в пресклуба на БТА-Видин Любен Петров. Той подчерта, че СДС трябва да се стреми към правенето на сериозна и изпреварваща политика и че политиката в СДС няма как да се прави от един човек. Той бе категоричен, че СДС ще бъде партия в принципна опозиция, даваща алтернативи.
На пресконференцията присъстваха още Здравко Замфиров - бивш зам.-мининистър на отбраната и началник на предизборния щаб на СДС, както и Генади Велков - председател на общинската организация на СДС във Видин.

лъжя Иван Ценов е известен с

лъжя Иван Ценов е известен с корупционните си практики в цяла българия в последните 8 години се подвизаваше на пл. Бдинци № 2 ет. 6 -ти заобиколен от банда разбойници. Ивен Ценов успя да ликвидира цял един облстен град само за 8 години.
Помнете добре този известен успял и способен кмет.

Иван Ценов е Изпълнителен

Иван Ценов е Изпълнителен директор на БФБаскетбол от юли 2002 г. По време на управлението му България домакинства на 7 европейски първенства. Той е в баскетбола от близо 30 години, като е неизменна част от националния отбор между 1979 и 1994 г. Възпитаник е на школата на ЦСКА, а освен това е играл в "Академик" (София), "Компакт" (Димитровград), "Фикосота" (Шумен), както и в Кипър. След края на активната си баскетболна кариера става треньор в Кипър, след което поема "Фикосота" (Шумен), а след това и "БУБА баскетбол" в София, както и помощник-треньор на мъжкия национален отбор. Трикратен шампион на България с ЦСКА, Балкански шампион през 1984 г. Включен е в символичния отбор на десетилетието в България между 1980 и 1989 г.

От 2006 г. е действащ комисар на международни срещи на ФИБА и член на Комисията по състезанията на ФИБА Европа.

Роден е на 8 февруари 1962 г. Женен, с двама сина. Завършил е ССУ "Чавдар", а след това и Националната спортна академия.

това тоя същия Иван Ценов ли

това тоя същия Иван Ценов ли е които министъра на спорта от правителството на ГЕРБ го назначи за заместник министър.
я дайте повечко информация за персоната Иван Ценов.

начело с Иван Ценов (

начело с Иван Ценов ( кр...ца) за кмет на изборите 2011 г. които убедително ще спечели хахаха пази боже !!!!!!!!!!!!

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.