Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-Видин закриха предизборната си кампания с любителско рали на пистата в парк „Нора Пизанти”

24-ма майстори на волана мериха сили в днешното ГЕРБ-рали във Видин по системата „италианско преследване”, в подобна на която се състезават и лидерите на ГЕРБ-Видин – мажоритарният кандидат-депутат Любомила Станиславова и водачът на ГЕРБ-ерската листа Владимир Тошев за доверието на видинските избиратели на утрешния парламентарен вот. 

Съорганизатори на състезанието, което бе организирано като финал на предизборната кампания на ГЕРБ-Видин, бяха Автомобилният форум на Видинска област „Авто-Видин” и Клубът по автомобилизъм „ЖИКО - МОТОРСПОРТ" – Видин.

След началния старт даден от патрона на състезанието – мажоритарният кандидат на ПП ГЕРБ Любомила Станиславова, на която основен асистен бе водачът на видинската пропорционална листа на ГЕРБ – Владимир Тошев, на пистата закипя безкомпромисна борба. За победителите и участниците бяха подсигурени купи и предметни награди, а за зрителите - много адреналин от  оспорваните гонки и майсторското управление на автомобилите по сложното трасе. Победител при професионалистите стана Крум Крумов, а при любителите – Росен Костов от Плевен с подгласници видинчаните Борислав Димитров и Павел Панков.

 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.