Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Лидерът на „Ред, законност и справедливост”: Свикване на Велико Народно събрание и приемане на нова Конституция са големите стратегически цели на нашата политическа сила

Това заяви днес от сцената на Първо българско читалище в Свищов Яне Янев – лидерът на „Ред, законност и справедливост”, съобщиха от пресцентъра на политическата сила. В деня, в който Свищов отбелязва 132 години от освобождението си от турско робство, Яне Янев каза следното пред свищовлии: „Вашето присъствие тук е знак, че вие искате в Свищов да има ред, законност и справедливост. Дошъл съм тук с една-единствена цел – на този знаков за Свищов ден да кажа, че РЗС е политическата сила, готова да освободи града от робството на корупцията”, каза Янев. 
Той заяви, че ако българският народ избере да има ред и законност, то и в нашата страна ще има съдени и осъдени министри. Според Яне Янев, в последните дни в страната ни се случва изключително опасен процес – „процес на Доганизация, процес, чрез който Ахмед Доган иска отново да се задържи на власт”. Затова той призова свищовлии да гласуват на 5 юли с бюлетина номер едно. По време срещата Янев очерта основните моменти от програмата на партията и представи листата на РЗС с кандидати за народни представители от Великотърновски избирателен район.

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.