Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Тази сутрин разбиха офиса на ДПС във Видин. Някои местни пещерни примати пак заиграха с огъня!

На разсъмване днес – събота, офисът на ДПС във Видин бе вандалски разбит. За четвърти (или пети) пореден път през последната една година. Тази сутрин – доста успешно. С бетонов блок от десетина килограма, с който изпълзелите от нечия тукашна партийна пещера разбиха огромния (над два на два метра) панорамен стъклопакет, а с друга каменна отломка потрошиха и входната врата.

Минаващите край поругания предизборен щаб видинчани бяха потресени от вандалщината и не без основания коментираха: „Страшно! Не отиваме към добър край!”. Вътре – сред разбутаните по пода саксии с цветя, потресен от случката и почти безмълвен седеше областният лидер на ДПС инж. Николай Тодоров. Около него се бяха събрали хора от предизборния щаб, а чак от Ружинци бе успял да пристигне и водачът на видинската листа Венцислав Ванков.

„На какво прилича това? До  къде ще я докараме така? Това ли е отговорът на изключително толерантното ни поведение към всички политически сили? Нормално ли е нашият партиен офис да бъде толкова пъти разбиван и до момента да не бъдат разкрити тези вандали?”, риторично питаше Николай Тодоров и не търсеше отговор на въпросите си. Той изрази така огромното си възмущение от бездействието на полицията: „Нашият офис се намира в самия център на Видин и в непосредствена близост има поне още 4-5 предизборни щабове, толкова ли е трудно около тях да има по-засилено полицейско присъствие поне една седмица преди изборите? И какво всъщност прави полицията, след като не може да осигури спокойствие и ред в центъра на Видин, а какво да говорим за по-отдалечените градски квартали? Аз съм сериозно притеснен, че след такава безнаказана агресия може да се стигне и до по-сериозни престъпления – утре могат да започнат да ни бият, а защо не и да посегнат на живота ни. Защо и за какво, питам?”.

Николай Тодоров с неприкрито огорчение сподели, че днес са отменили предварително насрочените си с хората от региона срещи, защото цял ден ще бъдат заети с възстановяване на разбития си предизборен офис. „Преди седмица събрахме в Ружинци над 500 души на наша проява, снощи в Арчар при нас дойдоха около 400 наши привърженици и симпатизанти, онзи ден областното ръководство дари 1000 лева за възтановянане на паметник в Бойница, а днес, вместо да продължим да се срещаме и да разговаряме с хората за техните проблеми, ние отново трябва за пореден път да възстановяваме последиците от поредния вандалски акт. И след като полицията бездейства, от днес трябва сами да организираме денонощна охрана на помещението”, каза в заключение Николай Тодоров.                

 

Това е безобразие за каква

Това е безобразие за каква толерантност говорим, на какво прилича това, всички ние непрекъснато критикуваме ДПС, че са виновни за всичко което се случва в нашата малка държава. Но нека се замислим ние българите дали пък не сме си виновни ние за ситуацията в която се намираме.
Дали не си заслужаваме това управление и тогава да видим дали е виновен Ахмед Доган или ние всъщност сме виновни. Кой вкара Ахмед Доган във истинската власт - Симеон Сакскобургготски и какво се случи, държавата беше доведена до много нестабилно състояние. И сега ние избирателите отново ще изберем Нина Чилова за депутат защото направи много за нашия град за осемте години като народен представител.
Е уважаеми господа българи кои ни е виновен ние самите или някой друг.

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.