Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Генади ВЕЛКОВ: Синята коалиция ще спечели във Видин един депутатски мандат

На пресконференция днес лидерът на СДС-Видин - Генади Велков, който е мажоритарен кандидат и водач на видинската кандидат-депутатска листа на Синята Коалиция, официално откри пред журналисти предизборната кампания на дясната политическа формация. „Въпреки че не сме спирали активно да работим, днес официално и съвсем скромно откриваме нашата предизборна кампания, защото, според нас, пищните и скъпоструващи тържества на другите партии са най-малкото проява на цинизъм на фона на дълбоката криза, която е обхванала и държавата, и нашия град и край”, каза мажоритарният кандидат и водач на видинската синя листа. Той я определи като най-силната в региона, аргументирайки се с факта, че в нея са намерили място доказани професионалисти от всички области и са привлечени хора от останалите видински общини.

Втори в синята листа е представителят на ДСБ – юристът Момчил Станков, на трето място е управителката на ДКЦ-1 д-р Пламена Вълчева, четвъртото място заема общинския съветник от групата на ДСБ в ОбС-Белоградчик д-р Иван Русков, пети е ветеринарният лекар Румен Николов от община Ружинци, а шести е излъченият от община Брегово аграр-икономист Величко Луков.

„Имаме огромен шанс да спечелим единия от трите депутатски мандата във Видин и много съжалявам, че не постигнахме съгласие ГЕРБ да издигнем и подкрепим обща мажоритарна кандидатура, с която да се явим срещу силния представител на БСП проф. Радослав Гайдарски. Лично за мен той е достатъчно добре известен като лекар и професор, но определено много негативи натрупа като политик и особено като министър на здравеопазването, след като именно собственото му правителство го свали от министерския пост заради провалената политика в здравеопазването”, заяви Генади Велков. Той допълни, че резултатът от изборите изключително много зависи от избирателната активност и че при висока избирателна активност със сигурност Синята коалиция и ГЕРБ категорично ще победят БСП във Видинския избирателен район.           

 

xaxaxxaxa

xaxaxxaxa

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.