Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Владимир Тошев: Целта на ГЕРБ е спечелването на минимум два депутатски мандата във Видин! Михаил Миков сам си прави кампанията срещу себе си!

След като вчера председателят на ГЕРБ – Цветан Цветанов, представи на кораба „Радецки” кандидат-депутатите на партията от трите северозападни области (Видин, Монтана и Враца), днес пред журналисти бе представена и хората от видинската кандидатска листа на ГЕРБ. Както информира „44 ПАРАЛЕЛ” неин водач е областния партиен лидер Владимир Тошев, който е и председател на ОбС-Видин, а мажоритарен кандидат и втора в пропорционалната листа е Любомила Станиславова – главен експерт „Култура” в община Белоградчик и организационен секретар на областната младежка структура на ПП ГЕРБ. Своите визитки и намерения на пресконференцията представиха и останалите кандидати от видинската пропорционална листа на ГЕРБ – юристът Пламен Стефанов, Георги Войчев, Александър Матеев и Любомир Низамов.   

„Основната ни цел в национален мащаб е да свалим сегашното престъпно управление на тройната коалиция, а задачата ни минимум във Видин е ГЕРБ да спечели най-малко два депутатски мандата”, заяви Владимир Тошев. Той очерта като личен приоритет в своята бъдеща работа да бъде реализиран проектът за газификацията на Видин, след което колегите му от кандидатската листа лансираха конкретните си виждания за развитието на Видин и селищата в региона.   

„ПП ГЕРБ уверено върви към своята поредна трета победа – това е и символиката на нашата бюлетина №3”, категоричен е Владимир Тошев. Той прогнозира, че „това ще са най-трудните избори, защото срещу ГЕРБ има един финансово обезпечен от кражбите си наш опонент”. Той призова всички видинчани да гласуват на 5 юли, защото това отнема само 10 минути, но и единствено високата активност на изборите е в състояние да се противодейства на купуването на гласове. На въпрос как ще коментира факта, че основният му опонент Михаил Миков – министърът на вътрешните работи и водач на видинската листа на БСП, няма да излиза в отпуск по време на предизборната кампания, Владимир Тошев отговори така: „Ще започна оттам, че управляващите насрочиха изборите по време на жътва, което е престъпление особено в селски регион като нашия. Но това е положението – престъпници ни управляваха досега и нашата цел е да ги изметем от сцената. Дай, Боже, да е завинаги! Колкото до вътрешния министър Миков, то аз се моля той да продължи да е все така активен като министър на вътрешните работи до деня на изборите, защото в такъв случай аз просто няма да имам нужда да водя лична кампания срещу него. Той самичък си я прави и ще я прави срещу себе си!”.   

 

Тошев, не те познавам, но не

Тошев, не те познавам, но не ми вдъхваш доверие!Искам само като се видиш с Бат Бойко да го подсетиш да си излежи присъдата в Чехия.

Ако има подлизурковци то това

Ако има подлизурковци то това са хората на Михи Маус и то когато са трезвени, а през последните 10 години трезвени не са били и 1 час.
Ха сега едно мощно наздраве!

Платените клакьори на Тошев,

Платените клакьори на Тошев, които работите на третия етаж на общината, айде спрете се малко с коментарите в този сайт, защото сте ни ясни. Пламенчо, айде спри се, няма да ти вдигнат заплатата, а подлизурковците всички ги презирита, особено господарите им

Двама некадърни министри ще

Двама некадърни министри ще оправят Видин по времето на единия всекидневно протестираха здравни работници а по времето на другия за първи път от 20 години насам погребаха МВР.Срам и позор що не се скрият тия нахалници.
Само Бате Бойко ще ги сложи на място.

За разлика от тази нагла

За разлика от тази нагла комунистическо-капиталистическа измет, която се стреми само да граби и плячкосва що види Владо Тошев е един скромен и почтен човек.
Нека го подкрепим на предстоящите избори като гласуваме за ГЕРБ, а по този начин ще бием един шут в дебелите и нагли задници на бесепарите които ще идат за 10 години в опозиция.

На Гайдарски ще му видят

На Гайдарски ще му видят сметката за злоупотреби за милиони левове по времето когато се прояви като супер некадърен министър на здравеопазването. Поради тази причина Радославчо от Градец иска да има имунинет или по точно той вече си го купи.
А ако се съмнявате в това, че Радославчо наш е вършил пошли далаверки питайте неговия верен но не чак толкоз съратник Илия Йорданов.

Радослав Ненков Гайдарски си

Радослав Ненков Гайдарски си е платил и то доста за да няма сериозни опоненти на тези избори, в случай е платил на ГЕРБ и то много. Не го ли виждате, че всичко е нагласено, не може най-голямата партия да издигне едно 24 годишно момиче.

Това е част от интервю на

Това е част от интервю на Владо Тошев пред агенция "Блиц"
- Е, и как стигнахме до политиката?
- Нямах нужда да се занимавам с политика, но преди пет години ме номинираха като председател на Областния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, от БСП за кандидат-кмет. Приех, защото обичам Видин и нашия край, това е емоционалната причина – да помогна, колкото мога. Чисто обективно погледнато, на града му предстои да се развива, просто такова му е местоположението. След като тогава номинацията ми не бе подкрепена, се роди проектът ГЕРБ. Идеята ми беше включване не толкова в политическия, колкото в социалния, в обществения живот. Тук сме малка община и чиста политика не може да се прави.
Цялото може да го намерите на този адрес:
http://www.blitz.bg

Жалко , че кмета на

Жалко , че кмета на Белоградчик не се кандидатира за депутат . Цялата област щеше да го избере.

АХАХАХАХАХААХ, ти ходил ли си

АХАХАХАХАХААХ, ти ходил ли си до Белоградчик скоро? Ще го изберат за да се махне от града по възможно най-бързия начин!!! Не, не, кажи ми, че се шегуваш!!

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.