Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Врачанският губернатор подаде сигнал за злоупотреба с власт срещу кмет, откри безплатен телефон срещу купуване на гласове и се кандидатира за депутат от листата на НДСВ

Областният управител на Враца - д-р Антонио Георгиев, предаде на комисар Иван Сълов -

директор на ОД на МВР-Враца, официален сигнал за злоупотреба със служебно положение срещу кмета на Кунино Ивайло Георгиев. Сигналът е пристигнал при областният управител на 9 юни по пощата и не е анонимен. С това д-р Антонио Георгиев започна кампанията "Не допускай да купят гласа ти!", сформирайки и Областен оперативен щаб за реакции по сигнали за купуване на гласове. На безплатния телефон 0800 11 092  всеки гражаднин може да подаде своя сигнал седмица преди изборите и в деня на самите изборен ден - на 5 юли, а телефонът е открит за обаждане през всички часове на денонощието.

С тези предприети мерки врачанският губернатор изпълни докрай служебните си задължения на областен управител и се впусна в предизборната надпревара като кандидат за депутат от врачанската листа на НДСВ. Жълтата партия вече регистрира в РИК-Враца своята пропорционална листа и мажоритарния си кандидат. Мажоритарен кандидат и водач на пропорционалната листа на НДСВ в Шести многомандатен врачански район е Христина Христова, на второ място е д-р Антонио Георгиев, а третото място заема сегашния кмет на община Мизия д-р Виолин Крушовенски.   

 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.