Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Кандидатът за евродепутат от РЗС Давид Леви: Във Видин очакваме не по-малко от 15% подкрепа на изборите за Европейски парламент в неделя

Вчера кандидатът за евродепутат от листата на „Ред, законност и справедливост” – Давид Леон Леви, бе на еднодневно посещение във Видин. Програмата му бе изключително динамична – пресконференция в пресклуба на БТА, интервюта за двете видински телевизии, среща с местния актив на партията, посещение в квартал „Нов път” и разговор със видински симпатизанти на политическата сила.

Пред видинските журналисти Давид Леви изнесе данни от социологическото проучване, което ПП „Ред, законност и справедливост” е провело в навечерието на евровота във Видин и региона. Според проведеното през последните дни проучване, „Ред, законност и справедливост” непрекъснато увеличава подкрепата си както в национален мащаб, така и сред жителите на Видин и Видинския регион. „Към момента очакванията ни са, че на изборите в неделя за Европейски парламент за „Ред, законност и справедливост” ще гласуват не по-малко от 15% от упражнилите правото си на вот видинчани”, каза Давид Леви.

На всичките си срещи във Видин Давид Леви подчерта, че в централата на „Ред, законност и справедливост” непрекъснато постъпват сигнали за корупция и само през последния месец от Видин са постъпили над 70 такива сигнали. Преобладаващата част от тях са свързани с корумпирани местни магистрати, с източване на ДДС и за съмнителни заменки на терени, попадащи в инфраструктурата на Дунав мост 2. Давид Леви подкрепи твърденията си с раздадени на журналисти документи. Единият от тях касае заведени във Видинската окръжна следствена служба 46 следствени дела за източване на ДДС, по които дела няма никакво движение в прокуратурата и съда. А другият е адресирана до вътрешния министър жалба срещу мажоритарния кандидат за видински народен представител проф. Радослав Гайдарски. В следващите информации „44 ПАРАЛЕЛ” ще огласи и подробности от направените във Видин разкрития от Давид Леви.        

 

ако смяташ че оная дебелата

ако смяташ че оная дебелата става за манекенка и модно ревю си в голяма заблуда.

Ех ако си бяха оставили Надя

Ех ако си бяха оставили Надя Антонова друго щяхте да пишете за кандидатките, за такава млада и хубава адвокатка като нея какво да кажеш!!!

Адвокатка на ниво. Това е

Адвокатка на ниво. Това е важно. Там са да работят, а не за модни ревюта.

Давид май ще пребори Голиат и

Давид май ще пребори Голиат и този път :)

на мен ми се струва, че БСП

на мен ми се струва, че БСП може да вземе малко над 1,5 % и те трябва да се радват, като им гледам кандидатите и кандидатките какви са не ми се говори....

Кандидатките на БСП стават

Кандидатките на БСП стават само за едно ... и нищо друго, а кандидатите хептем за нищо !!!

Ако РЗС вземат и 1,5 %

Ако РЗС вземат и 1,5 % -трябва се радват

Впечатлен съм от този Давид

Впечатлен съм от този Давид Леви, слушах неговото изказване по фанти г, и много ми хареса, наистина човека има капацитет и умение.

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.