Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов: Вече сме със самочувствието на първа политическа сила и след предстоящите двата вота – и за Европейски парламент, и за национално Народно събрание!

Това заяви пред репортер на „44 ПАРАЛЕЛ” Цветан Цветанов – председател на Политическа партия ГЕРБ, при днешното си посещение във Видин. След като той и част от кандидатите на ГЕРБ за евродепутати посетиха първо Белоградчик, където на среща с местните граждани лансираха своите послания за политиката си в следващото издание на Европейския парламент и дадоха своя вот за Белоградчишките скали, в късния следобяд пристигнаха да представят своята програма за бъдещото развитие на България и във Видин.

На пресконференция във Видин Цветан Цветанов заяви: „Всички партии, които се явяват на тези избори, по един или друг начин, за разлика от ПП ГЕРБ, са участвали във властта – изпълнителна или законодателна. И всички български граждани много добре разбират по социалния си статус какви са резултатите от това участие във властта на техните досегашни избраници. Убедени сме, че на тези избори – и за Европейски парламент и на националните избори, те ясно ще покажат с вота си кой оттук-насетне може и има капацитета да представлява и защитава техните интереси и в Европейския парламент, и в българскоо Народно събрание”.

Цветан Цветанов подчерта, че, гласувайки на изборите за Европейски парламент с бюлетина №3 на ПП ГЕРБ, българските избиратели всъщност гласуват за собственото си достойнство, поради което за евровота на ГЕРБ основното послание е „Да докажем, че България може!”.  

Предизборният рейд във Видинско и Видин на ГЕРБ продължи с грандиозен концерт на Веселин Маринов на препълнения с хора централен градски площад „Бдинци”.        

 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.