Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

ГЕРБ днес представя предизборната си листа за евроизборите в Белоградчик и Видин, от 19,30 часа на площад „Бдинци” започва концертът на Веселин Маринов

Председателят на Политическа партия ГЕРБ – Цветан Цветанов, представя днес в Белоградчик и Видин кандидатите на партията за депутати в Европейския парламент. В 16 часа жителите на Белоградчик ще чуят посланията на осем кандидати за евродепутати от листата на ГЕРБ – Владимир Урочев (втори в листата на партията), Илиана Иванова (на трето място в листата), Моника Панайотова, Преслав Борисов, Ана Страшимирова, Павлина Николова, Делян Добрев и Мария Рабаджийска. Под мотото на кампанията с надслов „Да докажем, че България може” , срещата с гражданите на Белоградчик се предвижда да започне от 16 часа, а преди това Цветан Цветанов и групата от кандидат-евродепутати на ГЕРБ ще дадат своя глас в подкрепа на Белоградчишките скали за номинирането им за едно от новите седем чудеса на света.  

Посещението на ГЕРБ-ерите във Видин започва с пресконференция на Цанко Цветанов, която той ще даде към 18,30, а половин час след това на площад „Бдинци” пред видинчани той ще представи и кандидатите за евродепутати партията. В 19,30 часа пък на сцената излиза Веселин Маринов, който ще подари на видинските граждани своя концерт от името на ПП ГЕРБ.  

 

Ще отида довечера само заради

Ще отида довечера само заради Веселин Маринов защото е страхотен певец а за ГЕРБ мисля, че нищо ново не може да се каже достатъчно е човек да излезе по улиците на Видин да се поразходи и да види какво значи да те управляват гербаджии!!!

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.