Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

С тържествен водосвет на 24 май бе открит областният предизборен щаб на ГЕРБ във Видин

Вчера – в деня на най-светлия и уникален български празник, бе открит областният предизборен щаб на ПП ГЕРБ във Видин, съобщиха от пресцентъра на местната партийна структура. Оттам уточняват, че областният предизборен щаб се намира в близост до Стамбол капия – на улица „Княз Борис І”, №11 ”а”.

На вчерашното събитие присъстваха видинският кмет Румен Видов, областното ръководство на ГЕРБ, общински съветници, членове и симпатизанти на партията. Водосвет отслужи отцец Самуил, който благослови начинанието и пожела успех на предстоящите избори за европарламент и българско Народно събрание.

Приветствие към присъстващите отправи областният председател на ГЕРБ Владимир Тошев. „Нека с много работа, желание и единство да постигнем най-важната и голяма победа за България. Нека докажем, че България може!”, заяви в словото си Владимир Тошев, който е председател и на Общински съвет - Видин.

 

Е щом е имало свещенник от

Е щом е имало свещенник от видинската митрополия то ГЕРБ със сигурност ще загуби изборите защото всички свещенници от митрополията носят проклетия!!!
А дано!

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.