Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Новата партия „Българска левица” се закани да спечели поне един мандат във Видин на престоящите избори за български парламент

Лидерът на новосформираната партия "Българската левица" - Илия Божинов, е твърдо решен политическата му сила да спечели поне един от четирите депутатски мандата

на предстоящите избори за български парламент във Видин, съобщи за „44 ПАРАЛЕЛ” човек от централното ръководство на наскоро отцепилата се от БСП партийна формация. От нейния щаб са категорични, че 4-процентната бариера е напълно преодолима, тъй като стотици разочаровани социалисти ежедневно попълват техните редици. „ПП „Българска левица” със сигурност влиза в следващото издание на Народното събрание, тъй като в нашите кандидатски листи са привлечени много известни и уважавани в обществото хора, които са съпричастни към провеждането на автентична лява политика, от която БСП отдавна абдикира”, твърдят от щаба на новата „Българска левица”. Оттам не пожелаха да цитират конкретни имена, тъй като вътрешнопартийната номинация все още не е приключила, но не скриха, че участие в политическия им проект вече са заявили личности като бившия премиер Жан Виденов, едно от лицата на „ВИП Брадър ІІІ” Тодор Славков, бившия финансов министър проф. Стоян Александров, проф. Кръсто Петков и други знакови фигури от близкото минало. „С такива силни играчи сме убедени, че не само ще преминем четирите процента, но ще постигнем в пъти повече по-добри резултати в национален мащаб”, категорични са от ПП „Българска левица”.       

Към 20 май тази година ПП "Българската левица" ще обяви официално и водачите на  пропорционалните си листи за български парламент, и мажоритарните си канидати. Амбициите на новата лява партия в Северозападна България са да спечели поне по едно депутатско място в трите многомандатни избирателни райони – Видин, Монтана и Враца, но не изключват варианта да извоюват и по два мандата, ако направят пробив в мажоритарния вот. „За нас най-интересна е ситуацията във Видин, защото този регион се оказа много атрактивен, тъй като в него лявото пространство е изпразнено от съдържание и ние имаме огромни шансове да го запълним с авторитетни и подкрепяни от болшинството ляво настроени избиратели ярки личности”, допълват от националното ръководство на „Българска левица”. Оттам уточняват, че техните водещи кандидати вече са получили одобрение във Видин чрез наскоро създадения местен инициативен комитет, чиято инициатива е подкрепена с подписите на стотици авторитетни и уважавани хора във Видин и Видинско. Предизборната стратегия на ПП „Българска левица” във Пети многомандатен Видински район включва издигането на известни личности с видински корени, които през последните години са игнорирани от БСП, но продължават да имат сериозно влияние сред местното население. А такива, поне доколкото си спомня екипът на „44 ПАРАЛЕЛ”, са безспорно много. И сред тях със сигурност попадат бившата здравна министърка Мими Виткова, проф. Венелин Живков, проф. Кръсто Петков, а защо не и поне още две-три наистина знакови фигури?  

 

а в момента има ли друга

а в момента има ли друга алтернатива за гласуване, ако Жан се появи на изборите това ще бъде истински хит за социалистите. БСП в момента се разпада и трябва да се появи някои които да я обедини отново.

И Жан като Иван и като

И Жан като Иван и като всичките останали в редицата. Спасение май пак нема.

Другаря Жан Виденов е

Другаря Жан Виденов е най-достойния човек които може да се яви на тези избори, няма друг като него.

и ще го спечели убедително

и ще го спечели убедително ако вкара всички тези авторитетни личности които са споменати в статията.
с радост бих гласувал за подобна листа.

Няма "нова" и "стара" левица.

Няма "нова" и "стара" левица. Има левица. Просто, господата от "Българска левица" не са ги допуснали до депутатските листи и за това са направили партия.

Ако има свестен министър това

Ако има свестен министър това категорично е д-р Мими Виткова, тя доказа своята способност като здравен министър за разлика от нейния колега проф Гайдарски, които за целия си стаж като министър не успя да направи нищо друго освен да навлече гнева на Илия Йорданов и другите му верни дружки.

Докато БСП-то и оня лумпен

Докато БСП-то и оня лумпен Минчо Минчов се занимават с сценарии от Междузвездни войни представящи Костов като Дарт Вейдър, някои хора действат сериозно... Та нека продължават другарите да нареждат кауните в листите... те истинските играчи рано или късно ще им обърнат раздрънканата каруца...

Вие да не сте изпаднали в

Вие да не сте изпаднали в алкохолна или наркотична абстиненция, че пишете такива глупости?
Един свестен депутат и министър да имаме, а вие да се опитвате и него да го оплюете! Добре, че хората не са малоумници като вас и могат да преценят кой какво прави.
(А и защо ми се струва, че един и същ човек ги пише тези глупотевини?)

Наистина трабва да си

Наистина трабва да си изпаднал в алкохолна или наркотична абстиненция за да вярваш на Миков.

За министъра, по време на

За министъра, по време на който МВР-то фалира ли става въпрос или за някой друг? Или за този, който връчи партийна книжка на хора разследвани от комисията Кушлев? Бая преуспял ми изглежда... в съсипването на собствената си партия

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.