Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Михаил Миков е фаворит за водач на видинската кандидат-депутатска листа на БСП и след общинската конференция на БСП-Видин

Днес делегатите на общинската конференция на БСП-Видин номинираха своите кандидати за предстоящите избори за българско Народно събрание и Европейски парламент. И след тази 11-а поредна и последна общинска конференция в областта, Михаил Миков продължава да е фаворитът на видинските социалисти за водач на избирателната листа в Пети многомандатен Видински избирателен район. Другите номинирани от членовете на БСП-Видин са проф. Радослав Гайдарски, Пламен Трифонов, Кръстьо Спасов, Борислав Василев, Пламен Цветанов, Иван Николов и Цветанка Дичева. Кандидатите на видинските социалисти за евродепутати са Кристиян Вигенин, Атанас Папаризов, Евгени Кирилов, Илияна Йотова и Маруся Любчева. Следващите дни предстои заседание на Областния партиен съвет на БСП, на което ще се одобрят окончателните варианти по подреждането на двете кандидатски листи на социалистическата партия във Видин.     

Хубаво е във властта да

Хубаво е във властта да влизат богати хора, защото обратният вариант е лош. Отиват във властта, за да се замогнат. Богатството не е порок и в Европа управляват богати хора, които са доказали, че могат да управляват, фирми, имоти и собствени авоари!

А ти сигурен(а)ли си в това,

А ти сигурен(а)ли си в това, което твърдиш? И ако - да, да не би ти да живееш в палатка?

Уважение към престъпната

Уважение към престъпната тройна коалиция???

Изключително тъпи

Изключително тъпи коментари!
Поне БСП предлага познаваеми лица. Фактът, че ги коментирате толкова настървено доказва това. Фактът, че изобщо има какво да коментирате пак е показателен. Не си ли задавате въпроса защо не коментирате кандидатите на ГЕРБ, например? Отговорът е очеваден - защото там си редят листите на тъмно по кръчмите, а и защото колкото и нули (каквито на практика са техните хора) да подредиш една до друга, резултатът пак е НУЛА.
Досега са се даказали само в едно - че умеят да купуват избори.

Прав сте във едно само:че,се

Прав сте във едно само:че,се коментират.Но в какъв нюанс,не в положителен.Защо ли?

Все пак бъдете поне малко

Все пак бъдете поне малко обективен или не знаете, че единствената присъда за купуване на избори до момента е за случая в Карбинци, където са осъдени актависти на ГЕРБ. А ако случайно знаете къде, как и на какъв форум се редят листите на ГЕРБ, моля кажете. Аз поне не съм чул това да става на събрание или конференция.

Знам.Също така знам че,БСП

Знам.Също така знам че,БСП получи бронзови медали във
Видин и София.Не ми говорете за купуване на избори от извън парламентарна партия.Парите за тези неща се подсигуряват чрез трафик и контрабанда.А това без благословията на властта не става.Ако бяха обявени залози за лицата на листата на БСП,букмеикара щеше да фалира.Ако се сещате какво казвам.И накрая пилците се броят на есен,т.е гласовете след изборите.Лично аз пожелавам успех на всички.Еднакво са ми антипатични.
Подчертавам,антипатични не значи че ги мразя,или отричм правото да се занимават с политика.Като казахте
обективен,показахте пристрастие.Политически пристрастните не могат да са обективни,защото говорят не това което виждат и мислят,а каквото им кажат или наредят.

Явно не можете да се

Явно не можете да се надскочите!
4 г. като главсек на МВР Вашия Бог ББ да не би да направи нещо, за да спре трафика и контрабандата?! Ако не знаете отговора на този въпрос, може да си припомните преди 1 г. какво написа едно авторитетно американско списание за ББ.
Колкото до купуването на гласове - ГЕРБ вече са купили видинската ромска махала. А щом сте наясно с букмейкърските истории, може да заложите на това (резултатът там ще го покаже недвусмислено много скоро).
Бъдете жив и здрав!

Абе,смешко прочети доклада на

Абе,смешко прочети доклада на Европеиската комисия и тогава говори.Доста по миродавен е от някакви статии.
Като казващ,за купената ромска махала покажи фактура или бордеро или какъвто и да е документ.Аз мога да кажа
че БСП е купила село Плакудер например.

Вие също.Весели

Вие също.Весели празници.Четете добре какво сам написал
и не ми вменяваите кумири.Нямам Бог.Вашия е известен,нищо лично,кланяите му се.

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.