Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Във Видин НДСВ бе на прицел, арбитър на диспута между граждани и политици бе Иван Гарелов

Днес видинската народна представителка Нина Чилова, министърът на администрацията Николай Василев, зам.-областният управител Мартин Дончев и главният секретар на Омбудсмана Борислав Цеков бяха членовете на екипа на НДСВ, които отговаряха на всякакви въпроси, зададени от видинските граждани. Арбитър на диспута бе легендарният мистър „Панорама” – журналистът Иван Гарелов.

В препълнената с хора конферентна зала на видинската областна администрация основните теми на дебата между граждани и политици бяха свързани с икономиката и с това какво трябва да е рациналното поведение на всеки по време на криза. Четири са основните елементи, които  екипът на НДСВ лансира под формата на въпроси и отговори към тях – в какво се изразява кризата; как се усеща кризата; какво трябва да се прави; какво не трябва да се прави и положителни ефекти от кризата.

Нагледното помагало, наречено либерален икономически компас, пък обхваща 12 сектора на предлаганата от НДСВ политика в областта на икономиката. В трите графи на оценяване всеки един сектор е разделен на три – с жълто са обозначени добрите показатели, с бяло – средните, а лошото е обозначено с червено. „Ако червените стойности са повече от 6, значи икономиката е в голяма криза. За да постигнем жълтите стойности, направи интелегентен избор!”, е посланието на икономическия екип на НДСВ.

 

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.