Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

115 години БСП - Видин.

Верно Надка има голем интерес

Верно Надка има голем интерес за втори мандат да направи още малко далаверки с някои местни бизнесмени.
да си уреди още някое хотелче и още някое хлебозаводче .......
ууууууу!!!!!

Уважаеми читатели, и

Уважаеми читатели, и редактори на този сайт искам да изкажа своите критики по повод поведението на народния представител от Видин г-жа Надя Антонова.
Възмутен съм какво нагло поведение демонстрира г-жа Антонова в участието си в предаването сутрешен блок по канал 1, в открита даскусия с Олимпи Кътев.
Г-жа Антонова освен, че не прояви елементарно възпитание което се налага за един народен представител, също не можа да даде адекватен и ясен отговор защо вече приетия закон трябва да бъде отменен. Това ме кара да мисля, че социалистите и по точно г-жа Антонова обслужван тесни партийни интереси поради което искат отмяна на закона.
Според мен закона в този си вид е добър има нужда от леки промени но това в последствие може да се случи.
Смятам, че в БСП не би трябвало да има място за хора като г-жа Антонова и тази грешка трябва да бъде поправена още на тези избори.

Интересът, драги, клати феса!

Интересът, драги, клати феса! Със съвсем един интерес Надка е гласувала преди 2-3 месеца въпросния закон, съвсем друг интерес й диктува сега да го отлага и променя, защитавайки позицията си по възможно най-просташкия начин. Толкова просташки и нагъл, че публичните й изяви са поредния забит от нея нож в гърба на БСП, откъдето всъщност я направиха депутатка. Ама и в този случай Надка си има някакъв интерес, който едва ли е свързан само с коментирания закон за разкриване конфликти на интереси. А и отдавна се знае на Надка фесът какви по-точно интереси го клатят. В съвсем скоро време тези интереси ще ги видят и слепите, а и глухите ще ги чуят. Вервайте ми.

Това, че надка Антонова е

Това, че надка Антонова е много грозна и неприлична гледка, че сериозно е прекалила с алкохола и че е изпаднала в грозна и просташка дискусия не е събитие.Събитие е че не е паднала-има тренинг вече.Тя не разбра ли, че случайни хора като нея няма да се допукскат повече в БСП.

Уважаеми съграждани искам да

Уважаеми съграждани искам да изкажа своето възмущение и разочарование, вчера докато пиех кафе в новооткрития хотел в гр. Белоградчик се натъкнах на много грозна и неприлична гледка.Народния представител от гр. Видин Надя Антонова беше много сериозно прекалила с алкохола. И на съседната маса бяха изпаднали в такава грозна и просташка дискусия че просто ми стана жал за нас избирателите. На отиване към тоалетната г-жа Антонова само ще не падна до вратата, но си изпусна очилата и се отърва само със счупване на рамката.
От доста време не бях ставал свитетел на такива грозни сцени, а мутринската компания с коята тя седеше просто искам да Ви я спестя.

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
Попълнете полето. Малки и главни букви имат значение.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.