Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Archive - Май 13, 2019

Дата

Учители, ученици и родителите им от столицата с дарителска акция в белоградчишките села

През почивни дни в община Белоградчик бе реализирана дарителска акция по инициатива на ученици, учители и родители на деца от столичното училище "Професор Иван Апостолов". В основата на цялостната организация е учителското семейство Полина и Атанас Димитрови, които поддържат редовен контакт с общинската администрация. Високоблагородната акция даде възможност на практика социалните помощи, състоящи се от продукти и стоки от първа необходимост, да покрият крайно нуждаещите се възрастни, самотни  и болни хора от  селата на общината. Изключително мили и трогателни, изпълнени с много вълнение и емоции, понякога и сълзи, бяха срещите между възрастните хора и децата. Всъщност, повечето вече се познаваха от края на миналата година и проведената акция по време на Коледните празници.

Директорката на видинското СУ „Св. св. Кирил и Методий“ Бисерка Каменова в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/eGl5uHzrZtk е пълният видеозапис на интервюто с директорката на видинското Средно училище „Св. св. Кирил и Методий“ Бисерка Каменова, което тя даде за предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН. След спечелен конкурс тя заема този пост в средата на миналата година и в началото на разговора ни разказа накратко каква концепция за развитието на учебното заведение е представила пред членовете журито, за да спечели тяхното доверие.