Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Archive - Апр. 5, 2019

Дата

Директорът на Регионалната здравноосигурителна каса във Видин д-р Владимир Вълчев в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/MP9F2Vo2X9g е пълният видеозапис на интервюто с директора на Регионалната здравноосигурителна каса във Видин д-р Владимир Вълчев, което той даде зта предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН. Разговорът със събеседника ни бе посветен на 20-годишнината от старта на здравноосигурителната система в България и от създаването на Националната здравноосигурителна каса с нейните регионални поделение, едно от което е и РЗОК-Видин. По този повод д-р Вълчев, който преди 20 години първи пое ръководството на РЗОК-Видин, припомни в името на какво бе предприета и реализирана тази мащабна реформа, която без изключение обхваща всички граждани на България.

Видинският депутат от БСП Филип Попов: ГЕРБ трябва да си отидат - те властват, а не управляват

„Всеки ден сме свидетели на поредния скандал, оставки и ширещата се корупция във властта. Затова и поискахме оставките на ръководството на КПКОНПИ“. Това заяви секретарят на ПГ на „БСП за България“ Филип Попов пред Българска свободна телевизия. „Властването на ГЕРБ цели 10 години в България води до обсебване на власт и пари, за да може една малка върхушка да живее добре за сметка на целия български народ“, категоричен бе Попов. Той коментира, че начинът това да бъде прекратено е ГЕРБ да си отидат от властта, защото те властват, а не управляват. „Данаил Кирилов е автор на много спорни закони, той предложи и сегашния председател на антикорупционната комисия и може би посочването му за министър е награда за това“, коментира още Филип Попов .