Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Archive - Апр. 1, 2019

Дата

Над 250 състезатели по канадска борба мериха сили на Държавното първенство в Белоградчик

Белоградчик бе домакин на ХХІІІ-ото държавно първенство по канадска борба, организатори на което бяха Българската федерация по канадска борба и община Белоградчик, а основен спонсор бе "При Иван - Ресторант и Градина" на братята Милен и Тодор Бъзински. Официалната церемония по откриването започна с изпълнение на държавния химн, а сред гостите бяха Борис Николов - кмет на община Белоградчик, Асен Хаджитодоров - председател на Българската и Световната федерация по канадска борба, както и Тодор Бъзински. Шефът на федерациите благодари на кмета на общината за поредното домакинство и за предоставените прекрасни условия за провеждане на състезанието в красивата спортна зала. Той връчи плакети на градоначалника и на Тодор Бъзински. Кметът на общината приветства гостите и участниците в международното състезание и им пожела успех.

Зам.-председателят на директорския борд на МБАЛ „Св. Петка“ и председател на ТД „Бонония“-Видин д-р Борислав Милчев в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/ckBlgWYFmSk е пълният видеозапис на интервюто със заместник председателя на директорския борд на МБАЛ „Света. Петка“ и председател на ТД „Бонония“-Видин д-р Борислав Милчев, което той даде за предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН. Разговорът с него бе свързан с две основни теми – състоянието в момента на Видинската областна болница и перспективите за развитието на организирания туризъм в региона под егидата на Туристическото дружество във Видин. В телевизионното студио д-р Милчев бе повече от категоричен, че пресечните точки между медицината и туризма са не една или две, защото, сподели събеседникът ни, активния живот до много голяма степен предопределя и доброто здравословно състояние на всеки съвременен човек.