Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Archive - Март 15, 2019

Дата

Лидерът на БСП Корнелия Нинова: Парламентът е изчерпан морално, законодателно и политически

"Събитията в последните дни доказват правотата на решението ни да излезем от  парламента, защото той е изчерпан морално, законодателно и политически", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти. Тя коментира, че в последните дни става още по-ясно, че това не е място, на което се пишат закони в интерес на държавата и хората, а място, на което се търгува с една едничка цел - да се задържат управляващите по-дълго на власт. "Досега имахме тройна коалиция ГЕРБ-ДПС и ОП, а сега вече и търговията с ВОЛЯ на всяка цена крепи мнозинството. Те се борят единствено за власт, докато хората се борят да оцелеят и да живеят нормално.

Лидерът на БСП-Видин и на групата общински съветници от БСП Димитър Велков в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/Z7DIU9JgKrA е пълният видеозапис на интервюто с лидера на БСП-Видин и на групата видински общински съветници от БСП Димитър Велков, което той даде за предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН. Една от темите за разговора ни с него бе скорошното посещение на лидера на БСП Корнелия Нинова във Видин, където бе покана от Националното сдружение на кметовете на по-малките населени места. Събеседникът ни припомни предизвикания скандал от общинската администрация, възникнал след отказа да бъде предоставена срещу съответната сума за ползване на залата на Общинския съвет във Видин.