Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Archive - Септ. 20, 2018

Видинското читалище "Светъл ден-2009" стартира втория етап на кампанията за социално предприемачество

Екипът на видинското Народно читалище "Светъл ден-2009" започна реализацията на втората част на мащабната кампания за популяризиране и подпомагане на младежкото предприемачество, съобщи за 44 ПАРАЛЕЛ консултантът на екипа Борислав Ванков (на снимката вдясно). Той допълни, че серията от прояви ще се проведе на територията на община Видин, а предстоящата за реализация идея е избрана от постъпилите общо 49 предложения на младежи от шест държави. Ванков уточни, че това е станало след проведената среща в китайския град Шанхай, където е решено да се популяризира втората (събрала най-много гласове в най-популярната социална мрежа) идея от първоначално представените 49 такива.

Зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев: Оставката на третия кабинет на Борисов ще отприщи процеса по оздравяване на държавата

„Това не е поредният цикъл на политическа криза, който е характерен за всички управления на ГЕРБ. Това е перманентна правителствена криза, време на разпад на държавата,  никакви оставки и показни акции няма да променят факта, че държавата е изконсумирана и на практика липсва“. Това каза зам.-председателят на ПГ на "БСП за България“ Драгомир Стойнев от парламентарната трибуна.  Той заяви, че вече 10 години държавата е под атаките на Троянския кон на ГЕРБ, демонтирана отвътре, изяждана, разпределяна, преразпределяна, преправяна- така че да отговори на интереса на определени хора. „Целта е ясна – пари, с които да се купи още власт и власт, с която да се отклоняват още пари“, убеден е Стойнев.