Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Archive - Септ. 15, 2018

Директорът на видинското Основно училище „Иван Вазов“ Пролетка Цветкова в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/RHWasng9a0U е пълният видеозапис на интервюто с директорката на видинското Основно училище „Иван Вазов“ Пролетка Цветкова, което тя даде в навечерието на новата учебна година за предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН. В телевизионното студио тя сподели, че училището и колективът му са напълно готови за първия учебен ден и, както е било в годините назад, не само не е имало проблеми с пълняемостта на паралелките, но и че са върнали доста родители на бъдещите първокласници, които са искали да запиша децата си именно в ръководеното от нея училище.

В Белоградчик участваха в националната инициатива „Да изчистим България заедно“

Община Белоградчик за поредна година се включи в националната инициатива "Да изчистим България заедно" и тази сутрин в сградата на общинска администрация се състоя предварителна работна среща, на която бяха определени районите и обектите на почистване, разпределени между институциите и училищата в града. Според заявения брой на участниците, предварително бяха раздадени найлонови чували и гумени ръкавици. В деня на събитието - 15 септември, най-активно се включиха служителите от общинска администрация, Дирекция "Бюро по труда", ДДЛРГ "Надежда", "Преходно жилище", учебните заведения, Държавно горско стопанство, Гранична полиция и др. Сред участниците бяха и някой представители на заведенията за бързо хранене в града.