Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Archive - Авг. 29, 2018

Изпълнителният директор на видинската МБАЛ „Света Петка“ д-р Цветан Василев в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На линк https://youtu.be/EL6bLQC8emc е пълният видеозапис на интервюто с новия изпълнителен директор на видинската Многопрофилна болница за активно лечение „Света Петка“ д-р Цветан Василев, което той даде за предаването „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН. В началото на разговора той припомни създаденото в болницата при предишните му управления – все по-добре работещия Диагностично-консултативен център към лечебното заведение, санирането на болничната сграда с подмяна на отоплителната ? инсталация, както и прекратяване на порочната практика с монтирания преди години в болницата частен скенер. Д-р Василев бе лаконично ясен и конкретен, че основната цел на него и на неговия екип при сегашното управление на най-голямата в региона болница е стабилизиране на финансовото ? състояние и запазване на предлаганите в нея медицински услуги.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова: Корупцията ни ограбваше, а сега – и убива. Магистралите са най-голямата кражба в държавата, конкурира ги кражбата в санирането.

„Има ли смелост премиерът Борисов да каже, че строи пътища и магистрали така, че хората загиват по тях, както досега се хвалеше  с пътищата, които строи правителството. Трябва да бъде поета политическа отговорност на най-високо ниво. Виновникът за такива ситуации е само един и това е правителството на Бойко Борисов и той персонално”. Това заяви председателят на НС на БСП Корнелия Нинова на пресконференция в централата на партията. Тя добави, че  гордостта на премиера – магистралите, са най-голямата кражба в държавата, конкурирайки се със санирането. „Досега корупцията ни ограбваше, взимаше от всеки човек. Сега вече корупцията убива в истинския смисъл на думата, защото невинни българи плащат с живота си кражбите на правителството на Бойко Борисов”, категорична бе Нинова.