Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Archive - Март 27, 2018

Директорът на ОД МВР-Видин старши комисар Петър Коцин проведе среща с видинските журналисти

Кратка лична и професионална визитка, акцентите в работата на служителите от областната дирекция и трите районни управления в региона, комуникацията с институциите, местната власт и медиите – това бяха темите, представени от новия директор на полицията в крайдунавския град на днешната среща с местните журналисти.
Служител на МВР от 23 години, юрист по образование, с професионална кариера в Районното управление в града на скалите, през последните две години – началник там, а от 19 март – директор на ОД МВР-Видин, посочи старши комисар Петър Коцин. „Аз съм екипен играч, комуникативен, взискателен и към себе си, и към околните. Областната дирекция е малка, стегната териториална структура на МВР, с добри показатели и устойчиви резултати през последните две години.

11 милиона касови бележки играят за наградата от 50 000 лева, лотарията с касови бележки с 4500 последователи във Фейсбук

Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лева - голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите (НАП), съобщават от видинския офис на приходната агенция. Фискалните бонове, записани в играта досега, са на обща стойност 157 милиона лева,  видинчани са регистрирали 126 хиляди касови бележки на обща стойност почти 1,3 милиона лева. Средно за шестте месеца от старта на Лотарията един участник от Видинска област е регистрирал по 252 касови бележки, което ги подрежда на второ място в страната по този показател.
Лотарията с касови бележки набира популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта https://www.facebook.com/kasovbon има близо 4500 последователи и 4130 харесвания от регистрирани потребители.