Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Archive - Ян. 8, 2018

Главен инспектор Мирослав Милков е новият началник на РУ-Видин

Със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев за началник на Районно управление на МВР-Видин е назначен главен инспектор Мирослав Милков. Мирослав Милков е роден на 26 септември 1978 година във Видин и звършва Академията на МВР през 2006 година. Професионалната му кареира е започнала в сектор „Криминална полиция” на РУ-Белоградчик. През 2008 година е преназначен в сектор „Криминална полиция” на РУ-Видин.

Митничари задържаха на Дунав мост 2 близо 5 мастербокса контрабандни цигари и 17 кг тютюн

В събота около полунощ мобилен митнически екип, работещ в района на Дунав мост 2, спира за проверка товарен автомобил с българска регистрация, в който разкриват близо 5 мастербокса контрабандни цигари и 17 килограма нелегален тютюн, информират от Агенция Митници. Оттам уточняват, че камионът е управляван от български гражданин и е превозвал предимно пуловери и други текстилни изделия за страна от Европейския съюз. При извършения контрол в една от стоките - употребяван кафе автомат, след отстраняване на фолиото и картона на опаковката митническите служители установяват, че вендинг машината е бутафорна. Електрониката от вътрешността й е отстранена и тя е напълнена със стекове цигари.

Арестуваха двамата въоръжени бандити, ограбили видинска бензиностанция на 31 декември

Видински полицаи разкриха и арестуваха  двама 27-годишни видинчани, обвинени за въоръжения грабеж от бензиностанция на изхода на Видин, която бе ограбена рано сутринта на 31 декември, информират от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Видин. Оттам уточняват, че в събота двамата криминално проявени видинчани – 27-годишните с инициали Д.Ц. и С.Г. са привлечени в качеството на обвиняеми и с постановление на прокурор от Районна прокуратура-Видин са задържани за срок до 72 часа. Работата на разследващите продължава в рамките на образуваното по случая досъдебно производство.