Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Archive - 2014

Декември 31st

44 ПАРАЛЕЛ ви пожелава мирна и благополучна 2015-а година! Нека всичките ви дела се увенчават с успехи и да ви носят удовлетворение и радост.

 

Герго Гергов: Скъпи съграждани, през новата година ви пожелавам ползотворни дела, топлота и доброта, дни на радост с усмивки и веселие и мигове на сбъднати мечти! Честита да ви е новата 2015-а година!

 

Областният управител на Видин Момчил Станков: Успешна, мирна и добротворна 2015-а година!

 

Видинският народен представител от АБВ Иван Иванов: Щастлива, мирна и благодатна новата 2015-а година!

 

Видинският народен представител от ГЕРБ Владимир Тошев: Благословена и успешна да е новата 2015 година!

 

Кметът на община Белоградчик Борис Николов: Във всеки дом да има надежда, радост и любов през Новата година! Да ви е честита на всички!

 

Кметът на община Брегово Милчо Лалов: Нека да е мирна и щастлива 2015-а година, благоденствие във всеки дом!

Вестник "НИЕ": Пожелания за крепко здраве, щастие, лични, семейни и професионални успехи през новата 2015-а година!

 

Кметът на община Макреш Иван Каменов: Спорна и благодатна да е новата 2015-а година!

 

Кметът на община Кула д-р Владимир Владимиров: Мир, щастие и успехи през новата 2015-а година!

 

Кметът на община Димово Лозан Лозанов: Да е честита и спорна 2015-а година!

 

Борис Николов: Белоградчик да се превърне в туристическата перла на Северозапада!

Това пожела кметът на общината на традиционната предпразнична среща в Младежкия дом на Белоградчик, в която взеха участие председателят на общинския съвет, кметските наместници на населените места, общински съветници, ръководители на институциите в града, представители на бизнеса и медиите. В своето слово кметът Борис Николов подчерта значимостта на изпълненото през изминалата година, сред което водещи са успехите при реализирането на благоустройствената програма. На първо място кметът подчерта направеното за болницата. От заведение пред фалит и с постъпки за закриване, в момента тя е финансово стабилизирана, санирана и оборудвана като първокласен здравен център в услуга на хората от общината и областта.
Завършено е благоустройството на квартал "Милеви" -  с асфалтирани улици и нови тротоари, улично осветление.

Нов дом за деца в неравностойно положение във Видин

Заключителна пресконференция по повод приключването на дейностите  по  проект „Нов дом” в изпълнение на Договор № BG051PO001–5.2.12–0022–С0001 по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ се проведе вчера в община Видин. Секретарят на общината Орлин Василев обобщи цялостното изпълнение на проекта, постигнатите цели и резултати. Проектът с бюджет от 291 327,84 лева е изпълнен от 1.02 до 31.12.2014 година. Общата му цел е реализиране на устойчив модел за деинституционализация на деца с увреждания, настанени в специализирани институции чрез развитие на резидентни форми на услуги в община Видин – два центъра за настаняване от семеен тип и едно защитено жилище.

Белоградчишкия Волейболен клуб "Град" отпразнува 10-годишния си юбилей

Конферентната зала на хотелски комплекс "Скалите" едва побра любителите на волейбола в Белоградчик, почели 10-годишния юбилей от учередяването на волейболен клуб "Град".

Декември 30th

НВП Видински митрополит Дометиан и НП Белоградчишки епископ Поликарп в „Пресечна точка“ на Телевизия ВИДИН (ПЪЛЕН ВИДЕОЗАПИС)

На http://youtu.be/wKA9KkkN_Ks можете да проследите пълният видеозапис на интервюто в Коледната вечер, което дадоха за "Пресечна точка" на Телевизия ВИДИН НВП Видински митрополит Дометиан и НП Белоградчишки епископ Поликарп. В последното за годината издание на "Пресечна точка" двамата най-високопоставени духовни водачи във Видинската богохранима епархия коментираха по-значимите събития от отиващата си 2014-а година и отчетоха, че множеството добротворства на делата през делниците са допринесли и за достолепието на християнските празници, които са почитали миряните от Видинската света митрополия.